Τα βρίσκει με Κόρχουτ ο Άρης

Μάνος Χατζάκης25 Ιανουαρίου 2020

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΠΑΕ Άρης με τον Μιχάι Κόρχουτ. 

Η παραμονή του Ούγγρου στο ρόστερ φαντάζει παραπάνω από πιθανή, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και είναι θέμα χρόνου να υπογραφεί η επέκταση του συμβολαίου και για τον επόμενο χρόνο.

Ο αριστερός μπακ του Άρη ήρθε στην ομάδα πριν περίπου έναν χρόνο και αφήσει το στίγμα του στην ομάδα, αν και είναι από τους πιο… διακριτικούς σε παρουσία ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ωστόσο οι επιτελείς της ΠΑΕ μάλλον τον… προλαβαίνουν. Οι συζητήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν πρόσφατα, έχουν οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε τέτοιο σημείο, που να απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Εκτός της γενικότερης προσφοράς του, οι “κιτρινόμαυροι” συνεκτιμούν τον επαγγελματισμό του, το γεγονός ότι παίζει… ασταμάτητα από το καλοκαίρι, διατηρώντας καλά επίπεδα απόδοσης, ενώ δεν παραγνωρίζουν ότι πρόκειται για βασικό στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας. Ετσι, εκτός απροόπτου, το θέμα της παραμονής του αναμένεται να τελειώσει άμεσα και… αίσια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.