«Τα βρήκε» με Ίνς η Γκεζτεπέ - Τι ισχύει με Εσίτι

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Η  Γκεζτεπέ, η οποία έδειξε ενδιαφέρον για τον Εσίτι, φαίνεται πως συνεχίζει το μεταγραφικό της «σαφάρι» για να κλείσει τις όποιες τρύπες υπάρχουν στο ρόστερ, και φαίνεται πως βρήκε τον «εκλεκτό» της από την αγγλική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, οι Τούρκοι, φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τομ Ίνς της Στόουκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον αγγλικό σύλλογο.

Όπως διαβάσατε χθες από το metrosport.gr, Τουρκικά δημοσιεύματα έκανα λόγο για πρόταση της Γκεζτεπέ στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Άντερσον Εσίτι για τους επόμενους έξι μήνες. Μάλιστα, πληροφορίες από την γειτονική χώρα, κάνουν λόγο και για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Η Γκεζτεπέ, έχει μπει αρκετά δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς έχει αποκτήσει ήδη από την Άντερλεχτ τον Πίτερ Ζουλ, αλλά και τον Μπεϊκάν Σιμσέκ από την Ανκάρασπορ.

Σήμερα έγινε γνωστό, πως έχει συμφωνήσει και με τον Τομ Ίνς από την Στόουκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Αγγλικό σύλλογο, με τους Τούρκους να τονίζουν πως το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να βρει τρόπο ο Ίνς να ταξιδέψει στην Τουρκία, ύστερα από την απαγόρευση των πτήσεων.

Εάν «κλείσει» το deal, η περίπτωση του Εσίτι φαίνεται πως μένει στον «πάγο» για την Γκεζτεπέ, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει άλλο ενδιαφερόμενο για να δανείσει τον 26 Νιγηριανό χαφ, καθώς εξετάζει και άλλες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.