Τα βλέμματα στραμμένα σε Καντουρί, Ολιβέιρα και Τσιγγάρα

Γιώργος Καστάνης08 Αυγούστου 2022

Τρεις είναι οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει (και δικαιολογημένα αυτή την χρονική περίοδο), αυξημένο ενδιαφέρον, για να διαπιστωθεί η πρόοδός τους. Αλλωστε μιλάμε για τρείς πρωτοκλασάτους παίκτες, από την απόδοση των οποίων προσδοκά πολλά ο Λουτσέσκου κατά την διάρκεια της σεζόν.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις λοιπόν, το ενδιαφέρον θα στραφεί στην ετοιμότητα του Καντουρί. Λογικά από σήμερα θα δοκιμάσει να ακολουθήσει έντονους ρυθμούς προετοιμασίας. Είχε υποστεί θλάση στις 7 Ιουλίου, έχει περάσει ένας μήνας, έδειξε τις προηγούμενες ημέρες πως είναι έτοιμος.

Κατά συνέπεια, θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει σε εντατικούς ρυθμούς με στόχο να συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την πρεμιέρα.

Στοίχημα είναι και ο Ολιβέϊρα. 

Ο ΠΑΟΚ ζητά από τον Πορτογάλο επιθετικό το εύκολο γκολ. Αυτό που θα κάνει την δουλειά της ομάδας, πιο απλή. Τις τελευταίες ημέρες ο Ολιβέίρα προπονείται χωρίς να ελοχεύει ο οποιοσδήποτε κίνδυνος υποτροπής. Το βασικό είναι να ανταποκριθεί. Παρά την μεγάλη του ατυχία, ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί. Μένει να το δούμε στην πράξη, σε επίσημους αγώνες.

Ακόμη είναι σημαντικό να επανέλθει και ο Τσιγγάρας. Ταλαιπωρήθηκε από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και η απουσία του, από τα δύο παιχνίδια με την Λέφσκι, ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο υγιής Τσιγγάρας είναι υπερ απαραίτητος για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να έχει ισορροπία στην μεσαία γραμμή και να ανταποκριθεί στην πίεση που θα ασκήσει ο εκάστοτε αντίπαλος. Θυμίζουμε πως το ερχόμενο Σάββατο στην Τούμπα, στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με το σχήμα που προορίζεται και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.