Τα βλέμματα στον Σλοβένο και στον… Ελ Καντουρί

Γιώργος Ζαΐρης19 Ιουλίου 2021

Την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα έκανε σήμερα το πρωί ο Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος για τον οποίο ο Λουτσέσκου χαμογέλασε διάπλατα μόλις τον είδε στην Ολλανδία έπιασε δουλειά και θα προσπαθήσει να μάθει άμεσα τα «θέλω» του προπονητή του για να βοηθήσει την ομάδα. 

Ο Ραζβάν είναι γνωστό πως γουστάρει τους παίκτες που κάνουν focus στην τακτική. Δέκα ολόκληρα χρόνια έπαιζε στην Ιταλία ο παίκτης επομένως είναι σίγουρο ότι θα κουμπώσει στην τακτική του Λουτσέσκου. Και δεν το θεωρώ απίθανο να παίξει στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην Χέρακλες. Αλωστε και ο Ολιβέιρα μετά από τρεις προπονήσεις έπαιξε απέναντι στην PSV. Αρα το πιο πιθανό είναι να τον δούμε έστω και για ένα ημίχρονο. 

Πλέον όμως τα βλέμματα δεν θα είναι στραμμένα μόνο στον Κούρτιτς αλλά και στον Ελ Καντουρί. Αλλωστε ο ίδιος ο Λουτσέσκου μας προϊδέασε για αυτό λέγοντας ότι με την άφιξη του Σλοβένου μπορεί να απελευθερώσει τον Μαροκινό. Με την προϋπόθεση πως θα είναι καλά γιατί για παράδειγμα παραμονή του αγώνα με την Σαρλερουά δεν προπονήθηκε και δεν έπαιξε στο φιλικό. 

Όπως και να έχει, είναι ενδιαφέρον το πού θα τον δούμε και σε ποια ενδεκάδα. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό ή στη γραμμή πάνω αριστερά. Εκτός και αν αλλάξει θέση με τον Ουάρντα. 

Το σίγουρο είναι πως μπροστά μας υπάρχει μια άκρως ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Γιατί περιμένουμε με ενδιαφέρον το φιλικό με την Χέρακλες εκεί που αναμένεται να δούμε και άλλα βήματα προόδου από την ομάδα και ίσως πιο ξεκάθαρες πλέον ενδεκάδες και λιγότερες δοκιμές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.