Τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν Μάντζιος-Καρυπίδης

Γιώργος Στράντζαλης21 Μαΐου 2021

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα βρεθούν στην Αθήνα ο Άκης Μάντζιος και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Οι δύο άνδρες εχθές είχαν μία (νέα) τηλεφωνική επικοινωνία, κλειδώνοντας επί της ουσίας το σημερινό τους ραντεβού.

Σε αυτό αναμένεται να επικυρωθεί η παραμονή του 51χρονου τεχνικού στην ομάδα, διότι αμφότεροι έχουν συμφωνήσει σε αυτό εδώ και μέρες. Κάτι που προκύπτει και μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή, ο οποίος μπορεί να μην το είπε ξεκάθαρα, καθότι περιμένει το τελικό ραντεβού, αλλά το άφησε να εννοηθεί λέγοντας ότι… “έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για το πλάνο της επόμενης σεζόν. 

Συνεπώς, το βασικό αντικείμενο της συζήτησής τους θα αφορά περισσότερο το οργανωτικό κομμάτι, την προετοιμασία της ομάδας και τον σχεδιασμό σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων. Θα συζητήσουν την αγωνιστική φιλοσοφία αλλά και το πλάνο της ομάδας σύμφωνα με τα “θέλω” του προπονητή και θα αποφασίσουν τον τρόπο που θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν. 

Στο τραπέζι θα πέσουν και οι μεταγραφικοί στόχοι του Αρη, στο σενάριο να μπορέσει να κάνει μεταγραφές καθώς αυτή τη στιγμή εκκρεμεί η απόφαση του CAS και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει η ΠΑΕ θα λάβει την απόφαση στις 15 Ιουνίου. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι τότε, ο Αρης δεν μπορεί να συμφωνήσει (μπορεί μόνο προφορικά) με κανέναν ποδοσφαιριστή. Παρόλο αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» λίγο πολύ έχουν ιεραρχήσει τους στόχους τους, δεν βαδίζουν σε… άγνωστα μονοπάτια, και με την προεργασία που ήδη έχει γίνει μεταγραφικά είναι έτοιμοι να προχωρήσουν αν κι εφόσον το CAS ανάψει το πράσινο φως. Προφανώς στη συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο της ομάδας θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των διαζυγίων, αλλά και πάλι πρόκειται για ζήτημα άμεσα συνδεδεμένο με την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.