Τα τρία καυτά θέματα στη χειμερινή ατζέντα του ΠΑΟΚ

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2021

των Πετρωτού και Ζαϊρη

Τα έξι παιχνίδια σε 20 μέρες που περιμένουν τον ΠΑΟΚ είναι το βασικότερο ζήτημα αυτή την περίοδο εντός ΠΑΕ.

Λουτσέσκου και παίκτες δουλεύουν απόλυτα προσηλωμένοι στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ μένουν άπραγα. Υπάρχουν υποθέσεις που απαιτούν προετοιμασία και συνολικά μία καυτή ατζεντα ενόψει Ιανουαρίου.

Εστιάσαμε στις τρεις βασικές υποθέσεις που ήδη έχουν αρχίσει να απασχολούν τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη και θα αποτελέσουν θέμα πρώτης γραμμής σε λίγες εβδομάδες:

1. Ανανέωση-επέκταση συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Στο θέμα έχουμε αναφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, είναι γνωστό ότι τα συμβόλαια του Σέρβου όπως και του Σφιντέρσκι ήταν πρώτα στη λίστα των ανανεώσεων. Είναι οι δύο παίκτες με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία και προοπτική και στην Τούμπα είχαν ξεκάθαρο στόχο από την αρχή να τους «δέσουν» και για τα επόμενα χρόνια. Με τον Πολωνό το πέτυχαν από το καλοκαίρι καικ κάθε μέρα που περνά αισθάνονται ολοένα και πιο δικαιωμένοι, με τον Αντρίγια τα βήματα γίνονται πιο αργά, γιατί και η πλευρά του παίκτη το είχε επιλέξει. Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη φροντίσει να καλλιεργήσει το έδαφος, ο παίκτης δείχνει ότι αισθάνεται καλά στο «ασπρόμαυρο» περιβάλλον και πλέον έχουν αρχίσει οι επαφές και με τον πατέρα του και ατζέντη του, Γιόβιτσα που έχει φήμη δύσκολου διαπραγματευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», η Μαρία Γκοντσαρόβα έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις, έχει επιβεβαιωθεί το καλό κλίμα και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να μπει πιο αποφασιστικά στην διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο που μπορεί να αποφέρει διπλασιασμό ετήσιων απολαβών για τον βραχύσωνο Σέρβο.

2. Αναζητήση «δεκαριού»/κρυφού φορ: Υπάρχει καταγεγραμμένη διαπίστωση ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη πίσω από την θέση του βασικού επιθετικού, ένα «δεκάρι»/ κρυφό φορ. Αυτή είναι η βασικότερη μεταγραφική ανάγκη για το καλοκαίρι (έμεινε… απωθημένο από τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής Τζοβίνκο) και με αυτή άρχισε ήδη να ασχολείται. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει αρχίσει την έρευνα και τις επαφές για περιπτώσεις που καλύπτουν τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου, έτσι ώστε όταν φτάσει η μεταγραφική περίοδος να έχει ξεκάθαρη στόχευση. Τα συμπεράσματα και από τα έξι επόμενα ματς θα χρησιμοποιηθούν για οριστικά συμπεράσματα για την ενίσχυση της ομάδας, όμως, δεκάρι/κρυφό επιθετικό, όλοι συμφωνούν ότι χρειάζεται η ομάδα.

3. Πώληση Τσόλακ: Ο ΠΑΟΚ περιμένει την Μάλμε να του χτυπήσει την πόρτα για τον Αντόνιο Τσόλακ. Η στόχευση του Σαββίδη και των συνεργατών του είναι ξεκάθαρη: να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσε στην Ριέκα και αντιστοιχούν στο μπάι-άουτ που υπάρχει στη συμφωνία δανεισμού με την σουηδική ομάδα. Χαράσσει στρατηγική στο πώς θα κινηθεί σε περίπτωση που η Μάλμε επιδιώξει να ρίξει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση είναι από τις πλέον «καυτές» υποθέσεις από την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει και γέφυρα αγωνιστικής επανασύνδεσης με τον Κροάτη φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.