Τα «θέλω» του Σάββα Καμπερίδη για το ρόστερ του Άρη

Στέλιος Παρθενάκης09 Αυγούστου 2020

Η ΚΑΕ Αρης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρει τρόπο να συμφωνήσει με την FIBA και να εξασφαλίσει μέσα από μια πετυχημένη διαπραγμάτευση την παράταση ενός χρόνου, για να διακανονίσει τα οκτώ ban.

Από την άλλη, είναι δεδομένη και η αγωνία του κόουτς Καμπερίδη, για να μπορέσει να κάνει πράξη τους παίκτες που έχει εισηγηθεί. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε διαδικασία βολιδοσκόπησης από την Ελλάδα των Τολιόπουλου, Αγραβάνη, Ζάρα, Κιουζέλογλου και Σταμάτη με την προοπτική να αποκτηθούν όσοι περισσότεροι γίνεται. Επίσης, Χάτσερ και ΝτεΚόζι θεωρούνται αναπόσπαστα κομμάτια,αν πάρει ο Άρης το “πράσινο φως” από την FIBA, για να προχωρήσουν οι μεταγραφές. Σε αυτούς προσθέστε και τους Ντραγκίσεβιτς, Φλιώνη και Μιλόσεβιτς, οπότε έχουμε αυτόματα το ρόστερ του Άρη για τη νέα χρονιά.

Τι θέλει όμως ο Σάββας Καμπερίδης από όλους τους παίκτες που (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα είναι η ομάδα της νέας σεζόν; Τρία στοιχεία χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού. Δουλειά, συνέπεια και προοπτική.

Ο κόουτς “Κ” θέλει μια συμπαγή ομάδα που θα δουλεύει σκληρά, ο κάθε παίκτης θα έχει τον χώρο και τον χρόνο του με αυτά που μπορούν να επιτευχθούν θα εγγυώνται την προοπτική μιας φιλόδοξης προσπάθειας. Ο ιστορικός σύλλογος δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, αλλά αυτά που θα υποσχεθεί θα τα πληρώσει...«Ξέρουμε να φτιάχνουμε ομάδες με λίγα χρήματα. Στο μπάσκετ παίζει ρόλο για τη χημεία. Η ομάδα που θα κάνουμε θα είναι ανταγωνιστική. Δεν θα πάρει το Πρωτάθλημα, αλλά δεν θα κινδυνεύσει», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου της προηγούμενης Δευτέρας ο Λευτέρης Αρβανίτης, δίνοντας το στίγμα του γενικότερου σχεδιασμού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.