Τα τετ-α-τετ της αντίδρασης στον Άρη

Μάνος Χατζάκης11 Οκτωβρίου 2021

Κατ' ιδίαν επαφές, με σκοπό να δείξει ότι υπολογίζει σε όλους χωρίς διακρίσεις, κάνει εσχάτως ο Ακης Μάντζιος, γιατί, εκτός των αλλαγών επί αγωνιστικών θεμάτων, ο Αρης χρειάζεται κάτι ανάλογο και στον τομέα της ψυχολογίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες έγινε πολύς λόγος για τον τρόπο διαχείρισης του ρόστερ, εκ μέρου του Έλληνα προπονητή, αλλά και των χαρακτήρων που το απαρτίζουν. Σταδιακά, ποδοσφαιριστές με ελάχιστο έως μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, ενεργοποιήθηκαν ξανά και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, όπως αναφέραμε ήδη σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Ο Μάντζιος, την περασμένη εβδομάδα, επιδόθηκε σε αρκετά τετ-α-τετ με παίκτες του, θέλοντας τόσο να τους μεταφέρει σκέψεις και απαιτήσεις, αλλά και να τους διατηρήσει... ζεστούς, από τη στιγμή που φέρεται αποφασισμένος να διευρύνει τις επιλογές του στα παιχνίδια. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, άλλωστε, είχε τονίσει ότι υπολογίζει σε κάθε μονάδα χωριστά, γι' αυτό και πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να παίξουν, εφόσον τους ζητηθεί.

Στη χρονική φάση, που διανύουμε, ο Μάντζιος μοιάζει να αντιλαμβάνεται την έννοια της ψυχολογικής ανάτασης και της σημασίας να νιώθουν όλοι χρήσιμοι και όχι αποκλεισμένοι. Πέρα από τις κατ' ιδίες συνομιλίες με ποδοσφαιριστές, προσπάθησε, όπως αναφέραμε ήδη, να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας.

Αν βρει ανταπόκριση, θα διαπιστωθεί σε οχτώ μέρες και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας (18/10) με αντίπαλο τη Λαμία, από την έδρα της οποίας ο Αρης πρέπει να περάσει πάση θυσία, αν θέλει να ξεκινήσει πορεία αντεπίθεσης.

Η περίοδος της διακοπής, λόγω των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2022, βοηθά τους “κιτρινόμαυρους” να έρθουν πιο κοντά, να λύσουν εσωτερικά τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει και να βγάλουν εικόνα αντίδρασης και σταθεροποίησης στην απόδοσή τους.

Και προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν και οι προσπάθειες του Μάντζιου, ως προς το εν λόγω κομμάτι, και πλέον ο 51χρονος περιμένει να εισπράξει feedback και η ομάδα να αφήσει στο παρελθόν ό,τι έγινε και να παίξει στο γήπεδο αυτό που μπορεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.