Τα τατουάζ του Μέσι με την κούπα, που δεν πήγαν και τόσο...καλά- Το ένα χειρότερο από το άλλο

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2022

Ο πρώτος άνθρωπος που χτύπησε στο πλανήτη τατουάζ με τον Μέσι και το ιερό δισκοπότηρο των τροπαίων ήταν Έλληνας και το έκανε με απόλυτη μαεστρία. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι πιστοί οπαδοί του Αργεντίνου δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και έπεσαν σε λάθος χέρια.

Η τρέλα των Αργεντινών φιλάθλων να αποκτήσουν τατουάζ σχετικό με την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 οδήγησε σε ορισμένα αποκρουστικά, όσο και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.Η κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση των τατουάζ στη χώρα, με το ίδιο αντικείμενο: τον Λιονέλ Μέσι να πανηγυρίζει με το τρόπαιο.

Οι παραλλαγές ήταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε διαφορετικές πανηγυρικές πόζες, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και μερικοί παίκτες ακόμα όπως ο Ροντρίγκο ντε Πολ. Η τρέλα βέβαια ήταν τέτοια που ένας φίλαθλος έκανε τατουάζ τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Τσίκι Τάπια. Αναπόφευκτα, η βιασύνη για απόκτηση ενός τέτοιου τατουάζ οδήγησε τον κόσμο να απευθυνθεί και σε ορισμένους αρτίστες που δεν τα... κατάφεραν και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αστείο.

Δείτε μερικές από τις αποτυχημένες προσπάθειες που κυκλοφορούν στα social media:

TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER
TWITTER

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.