Τα στηρίγματα της Νέας Τούμπας!

Αρις Νικολάκης11 Ιουνίου 2021

Κατά πως φαίνεται, το δώρο του Ιβάν Σαββίδη για τα 100ά γενέθλια του ΠΑΟΚ θα είναι η ανακατασκευή της Τούμπας. Ένα μεγαλεπήβολο έργο το οποίο θα αλλάξει τη ζωή στην πολυπληθή περιοχή. Θα βελτιώσει γενικά, τη ζωή στη Θεσσαλονίκη η πραγματοποίηση αυτού του ονείρου ζωής του Ιβάν Σαββίδη.

Εντρυφώντας κομματάκι… βαθύτερα στα πλάνα για αυτό το μεγαλεπήβολο έργο, μένουμε έκθαμβοι. Είναι τόσο το θάμβος της προσδοκώμενης εικόνας από την Τούμπα του μέλλοντος! Θα τρίβουν τα μάτια τους οι Θεσσαλονικείς. Η διαμόρφωση της ευρύτερης περιοχής είναι… σκηνές από τη Θεσσαλονίκη προσεχώς…

Με στόχο τη λειτουργία της Νέας Τούμπας το 2026, ήτοι 100 χρόνια μετά τη ίδρυση του ΠΑΟΚ, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες. Δεν είναι όμως, αντίπαλος της συνέπειας στο ραντεβού, το οποίο όρισε ο ίδιος, ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι και το τέρας της γραφειοκρατίας. Είναι και το κτήνος του μηχανισμού του Δημοσίου.

Δεν είναι ανίκητα αυτά τα θεριά. Χρονοβόρα είναι…

Έτσι ή αλλιώς… θηριοδαμαστής πρέπει να γίνει ο ΠΑΟΚ. Να τα …δαμάσει αφ’ ενός μεν, με την δυναμική του κόσμου του κι αφ’ ετέρου με την δυναμική (και το χρήμα) του Ιβάν Σαββίδη.

Κι επιτρέψτε μας, να θεωρούμε πως τέτοιες δυναμικές δεν συνδυάζονται ανάλογα από άλλες ομάδες στον τόπο μας. Μοναδική ομάδα η οποία τις συνδυάζει είναι ο ΠΑΟΚ!

Να δείτε λοιπόν, πως ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του και τον Ιβάν Σαββίδη, θα είναι συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία του. Και ποιο ραντεβού; Εκείνο στο δώρο του Ιβάν Σαββίδη για τα 100 χρόνια του διάβα του στον αθλητισμό και στην κοινωνία του τόπους μας.

Είναι βέβαια, μακρύς και δύσκολος ακόμη ο δρόμος. Είναι θεριά τα εμπόδια αλλά… Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται από τον κόσμο του, τον Ιβάν Σαββίδη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τα – το κυριότερο – την τοπική κοινωνία!

ΥΓ 1: Έχει ξεσαλώσει η τουρκιά! Φιρί, φιρί το πάει για …σαματά. Έφθασε να καταγγείλει την Ελλάδα για τη μεταναστευτική της πολιτική. Η τουρκιά… Αυτή η οποία πολιόρκησε την Ελλάδα - στον Έβρο - με… κριό τους ταλαίπωρους (λαθρο)μετανάστες.

ΥΓ 2: Κάποιος να τους μιλήσει για τα …ελληνικά (τους)! Λέει ο… στόμας ενός από αυτούς – σε τηλεοπτική περιγραφή – για τις «προσπάθειες πού προσπαθεί ο παίκτης, να καταφέρει»! Λέει ο… στόμας ενός άλλου - σε τηλεοπτική περιγραφή – για «τη νίκη με 54-76». Λέει κι ο …στόμας ενός τρίτου – σε τηλεοπτική περιγραφή κι αυτός – για τον παίκτη που «κλωτσάει την μπάλα με το πόδι του»!

ΥΓ 3 : Εάν κι εφ’ όσον μάθαμε (εάν κι εφ’ όσον, έτσι;) δυο κολλυβογράμματα, τα μάθαμε επειδή μάς τα δίδαξαν. Μάς έσκιζαν χειρόγραφα με λάθη. Τα ξαναγράφαμε. Απέρριπταν telex και fax. Διόρθωναν mail. Ta ξαναστέλναμε. Κι έτσι μαθαίναμε, τότε…

ΥΓ 4: Τώρα; Αγνοούν ακόμη και την δεδομένη εφαρμογή της ορθογραφίας στο word. Δεν γράφουν. Το κακό.. Δεν τους διορθώνουν. Το χειρότερο.Και δεν ακούν τι λένε. Το χείριστο! To be continued…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.