Τα… σκάει και για κεντρικό αμυντικό ο Καρυπίδης, φέρνει ισάξιο των Μπράμπετς-Φαμπιάνο

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουλίου 2022

Ο Άρης ολοκλήρωσε το super deal με την Σπόρτινγκ Χιχόν για τη μεταγραφή του Μάνου Γκαρθία, απ’ ό,τι φαίνεται όμως οι φετινές υπερβάσεις της διοίκησης δεν θα σταματήσουν στον Ισπανό. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι διατεθειμένος να κάνει τουλάχιστον άλλη μία καθώς είναι έτοιμος να τα… σκάσει (και) για κεντρικό αμυντικό.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει όλο το βάρος πλέον στην απόκτηση στόπερ και πρόθεσή τους είναι να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη θέση με έναν ποδοσφαιριστή ισάξιων αγωνιστικών χαρακτηριστικών των Φαμπιάνο και Μπράμπετς. Δεν θα πάνε δηλαδή στη λογική της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστής που απλά θα συμπληρώνει το ρόστερ, αλλά θέλουν έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος θ’ ανεβάσει το επίπεδο και θα βάλει… δύσκολα στους ήδη υπάρχοντες.

Προς αυτήν την κατεύθυνση και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με στόπερ από την Ισπανία, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις στη LaLiga τα τελευταία χρόνια αλλά και τα προηγούμενα σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Από την ΠΑΕ δεν προκύπτει καμία άλλη πληροφορία καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον “εκλεκτό” και προσπαθούν να "τελειώσουν" τη μεταγραφή κάτω από άκρα μυστικότητα. Όπως αφήνουν να εννοηθεί πάντως το αργότερο η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Στο μεταξύ, τα προηγούμενα 24ώρα διέρρευσε το όνομα του Ρίτσενλτι Μπαζουέρ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φίτεσε. Ο 25χρονος Ολλανδός (1.84 μ.), με θητεία σε Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Ουτρέχτη, Βόλφσμπουργκ και Πόρτο, είναι μεταξύ των αμυντικών που βρίσκονται στη λίστα του Άρη και με τους οποίους μάλιστα έχει γίνει επαφή. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, τα τελευταία 24ώρα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον αδερφό του Μπαζουέρ, Ιρχάλντι ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπός του. 

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει μάλιστα την πρότασή τους και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός, αλλά η δυσκολία της υπόθεσης έγκειται στις δύο top ολλανδικές ομάδες που έχουν τον προσεγγίσει με προτάσεις και τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.