Άρης-Σάσα: Τι δείχνουν τα σημάδια

Μάνος Χατζάκης07 Φεβρουαρίου 2021

Ενα ακόμη βήμα απομένει, βάσει τουλάχιστον των όσων προέκυψαν μετά την τελευταία συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, για την επέκταση της συνεργασίας με τον Λούκας Σάσα. Τις τελευταίες ημέρες αναζωπυρώθηκαν οι φήμες ότι ο παίκτης είναι μια ανάσα από τις τελικές υπογραφές, ωστόσο εκκρεμεί η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών. Πάντως, τα... σημάδια υποδηλώνουν συμφωνία.

Η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας είναι δεδομένη καιρό τώρα και οι δύο πλευρές δεν κρύβουν ότι θέλουν να πορευθούν μαζί, καθώς αμφότερες είναι ικανοποιημένες από τη μέχρι σήμερα συνεργασία Ο Σάσα, μετά την κάμψη κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, έδειξε και πάλι ποιος πραγματικά είναι και καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα, θυμίζοντας τον περσινό υπερπολύτιμο ποδοσφαιριστή. Η παρουσία του ατζέντη του, πριν τρεις περίπου εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, πιστοποίησε ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, ωστόσο επίκειται μία ακόμη συνάντηση. Οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονται να καταθέσουν την τελική τους πρόταση, συνεκτιμώντας αρκετούς παράγοντες. Σαφέστατα και δεν έχουν διάθεση να βρεθούν -εν μέσω παζαριών- με τη λογική ότι δυνητικά υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως έπραξαν και με αντίστοιχες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ανανέωσαν το καλοκαίρι. Στην Αλκμήνης έχουν αποτιμήσει την προσφορά του Βραζιλιάνου και είναι διατεθειμένοι να του κάνουν προσφορά, ανάλογη της ποιότητας του 30χρονου χαφ.

Η τεχνική ηγεσία αντιλαμβάνεται το πλαίσιο των επαφών και, αν κρίνουμε από τη συνεπή και συνεχή παρουσία του Σάσα στην ενδεκάδα, τότε μάλλον το εν λόγω σημάδι δείχνει... παραμονή του παίκτη. Σε διαφορετική περίπτωση και, όπως συνηθίζεται ενίοτε σε ανάλογες καταστάσεις, αν υπήρχε διάσταση στις διαπραγματεύσεις, τότε -σταδιακά- θα “έπεφτε” και ο χρόνος συμμετοχής του. Οσο περνά ο καιρός, ο λατίνος αμυντικός μέσος κερδίζει πόντους στο πλάνο του Μάντζιου, λειτουργώντας ως αναπόσπαστο κομμάτι. Παράλληλα, και ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του πως είναι κοντά σε παραμονή και πως απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική διευθέτηση του θέματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.