Τα σενάρια για το OPEN και η «απάντηση» του σταθμού

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Με φόντο τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο σύνολο πια του προγράμματος, στο Open σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Παρά το γεγονός ότι έχει οριστεί μπάτζετ για το 2023 ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της ιδιοκτησίας ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία συζήτηση με κανέναν παραγωγό για παραγγελία προγράμματος για το δεύτερο μισό της σεζόν, πολύ περισσότερο για την επόμενη. 

Τους προηγουμένους μήνες η πώληση του σταθμού διαψευδόταν κατηγορηματικά τώρα στην μιντιακή πιάτσα κυκλοφορεί για πολλοστή φορά η πληροφορία πως υπάρχουν συζητήσεις για νέο επενδυτή. Στην παρούσα φάση εκπομπές και σειρές συνεχίζουν ως έχουν με το «Εμείς» της Ίνας Ταράντου να βρίσκεται σε διακεκαυμένη ζώνη και το μέλλον του μαγκαζίνο να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Αντίθετα και παρά τα πολύ χαμηλά νούμερα που σημειώνει το «Μέρα Μεσημέρι» με τη Μάριον Μιχελιδάκη θα συνεχίσει κανονικά ως το τέλος της σεζόν όπως άλλωστε προβλέπει και το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με το κανάλι της Παιανίας.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.