Τα ρέστα του ο Ατρόμητος, καυτός ο Χασάν, παράδοση ο Γκάμα

Χάρης Δημαράς06 Φεβρουαρίου 2021

Σε άνοδο η Λαμία το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έχει ήττα στα 4 τελευταία της παιχνίδια, ενώ έχει και παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Η ΑΕΛ από την πλευρά της παρά το γεγονός ότι έχει να κερδίσει τρεις μήνες (από 4 Νοεμβρίου) ενισχύθηκε την μεταγραφική περίοδο και δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, χωρίς αυτό να έχει συνοδευτεί από θετικά αποτελέσματα. Πιθανό το G/G.

Με Σάββα Παντελίδη ο Ατρόμητος, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Νταμίρ Κάναντι. Δοκιμασμένη λύση, καθώς ο Ελληνας τεχνικός γνωρίζει καλά τα κατατόπια στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός δεν άρεσε με τη Λαμία, ο Μπόλονι δεν υπολογίζει Πούγγουρα, Χουανκάρ, Κουρμπέλη, Σαβιέρ, Μποζούκη. Τα 7 τελευταία μεταξύ τους είναι N/G. Εχει ευκαιρία για ντεμπούτο με νίκη ο Παντελίδης.

O ΠΑΟΚ ξέσπασε με Παναιτωλικό, πέρασε άνετα από τη Λάρισα και έχει ευκαιρία για ακόμη μια νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι καλύτερη εκτός, παρά εντός έδρας και σκοράρει με ευκολία. Θα πάρουμε το 1&G/G ή το G/G&OVER, εκτιμώντας ότι ο Απόλλων μπορεί να βάλει ένα γκολ. Εκτός οι Φατιόν, Τσιλούλης και Λισγάρας.

Με… τρένο μοιάζει στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει 5Χ5. Στο κύπελλο πάντως γνώρισε δύο ήττες και έμεινε εκτός, εν αντιθέσει με τον Βόλο, που συνεχίζει. Οι Θεσσαλοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί απέναντι στους Αρκάδες, που αρκούνται και με ον πόντο. Παιχνίδι πρώτου γύρου: 1-1. Πιθανό και πάλι το G/G. Θα έχει και… ξύλο, έχουν πιθανότητες το πέναλτι και η αποβολή.

Νέιρα και Μεγιάδο εκτός από πλευράς ΟΦΗ, εκτός των Τσιλιανίδη, Βαζ, Ναμπί Σακόρ. Επιστρέφουν Μαρινάκης και Γιάννου. Πρέπει να κάνει διαχείριση ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, γιατί ο Φεβρουάριος είναι πιο «καυτός» σε σχέση με τον Ιανουάριο. Πιθανό ονα χρησιμοποιήσει και πάλι τον καυτό Χασάν, που είναι πιθανό να σκοράρει και πάλι. Μας… πλήρωσε με τον Απόλλωνα, πιθανό να μας ξαναπληρώσει.

Ντέρμπι με την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μικρός Γολγοθάς περιμένει και τον Άρη, που έχει και περισσότερες επιλογές στο ρόστερ του, πάντως. Η Ενωση δεν είναι στα καλύτερά της, το έδειξε και με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο ενώ έχει και πάλι απουσίες: Εκτός είναι οι Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Σβάρνας, οπότε ίσως παίξει δεξιά κατά συνθήκη ο Λάτσι. Ευκαιρία για τον ξεκούραστο Γκάμα να συνεχίσει την παράδοση με την ΑΕΚ και να σκοράρει.

Τελευταίο ματς της αγωνιστικής το Παναιτωλικός-ΠΑΣ. Καλή παράδοση στα τελευταία χρόνια οι Αγρινιώτες (τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια), θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Ο ΠΑΣ έχει και Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Ένας πόντος δεν θα είναι κακός.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΛΑΜΙΑ G/G – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ G/G & OVER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ +1 – ΑΕΚ G/G

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ

ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ - ΧΑΣΑΝ – ΓΚΑΜΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΒΟΛΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΑΕΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.