Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στη μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Φεβρουαρίου 2022

Το φινάλε του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος της Super League 2 βρίσκει τον Ηρακλή στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα (εκκρεμούν τα εξ αναβολής παιχνίδια με Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας) με 20 πόντους και απολογισμό τέσσερις νίκες (Αλμωπός Αριδαίας 2-0*, Θεσπρωτός* 5-1, Απόλλων Λάρισας* 1-0, Βέροια), οκτώ ισοπαλίες (Νίκη Βόλου 0-0, Ολυμπιακός Βόλου* 1-1, ΠΑΟΚ Β΄ 0-0, Τρίκαλα* 0-0, Λάρισα 1-1, Ολυμπιακός Β΄ 0-0, Απόλλων Πόντου* 1-1, Πιερικός* 2-2) και δυο ήττες (Πανσερραϊκός* 0-2, Καβάλα 1-2). 



Οξύμωρο της μέχρι τώρα πορείας του Γηραιού είναι το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύεται καθόλου την έδρα του και δη το Καυτανζόγλειο, καθώς έχει μόλις μία νίκη αυτή κόντρα στη Βέροια με 1-0 και συνολικά επτά βαθμούς. Βέβαια, στις περισσότερες αναμετρήσεις που έχασε βαθμούς ήταν καθαρά θέμα δυστοκίας γιατί σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη φτάνει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για γκολ. 


 Το metrosport.gr καταγράφει τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στη μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή…

Μανώλης Παπαστεριανός: Ο αρχηγός έχει «καταπιεί» χιλιόμετρα και δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Είναι ο στυλοβάτης της ομάδας που με την εμπειρία του δίνει έναν άλλο αέρα στη νεανική ομάδα του Ηρακλή. Τι κι αν διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του αυτό δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό και δείχνει πιο νέος από ποτέ και δίνει τα πάντα για τον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε. 


Ματίας Τόμας: Λίρα εκατό αποδείχθηκε η μεταγραφή του Ουρουγουανού στον Ηρακλή. Ο 20χρονος έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη μέχρι τώρα πορεία του Γηραιού στο Πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς από τα 14 φετινά παιχνίδια των «κυανολεύκων» (εκκρεμούν οι δυο εξ αναβολής αγώνες με Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας) έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα πέντε φορές που αυτό μεταφράζεται δέκα βαθμοί από τους είκοσι που έχει μαζέψει ο σύλλογος. Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους και αν ο Τόμας συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στον δεύτερο γύρο, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη μπορεί να τερματίσει πολύ ψηλότερα από την όγδοη θέση που βρίσκεται τώρα.  


Θανάσης Καρτσαμπάς: Ήταν ένα στοίχημα η επιλογή του στον Ηρακλή και βγήκε. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ που ήρθε από τα Χανιά στον Ημίθεο, δίνει άλλη ενέργεια και ταχύτητα στον σύλλογο και παρότι ο Κώστας Γεωργιάδης τον χρησιμοποιεί σε άλλη θέση δείχνει ανεπηρέαστος και γεμάτος φρεσκάδα για να βοηθήσει την ομάδα όπου του ζητηθεί. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα μπορεί να φτάσει ψηλά στην καριέρα του.  


Άγγελος Παπαστεριανός-Σεμπαστιάν Χρουσιέλ: Το κεντρικό δίδυμο που στην αρχή της χρονιάς αποτελούσε το φόβητρο κάθε επιθετικού. Όμως ένας σοβαρός τραυματισμός του πρώτου που τον άφησε εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα έφερε αλλαγή προσώπων στην αμυντική γραμμή της ομάδας και σε κάποια ματς στοίχησε αυτό με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να χάσει βαθμούς. 


Ωστόσο, η επιστροφή του Άγγελου φέρνει ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ του Γηραιού και σιγουριά στην άμυνα. Συστάσεις για τον Πολωνό ογκόλιθο δεν χρειάζονται, αφού μιλάμε για έναν παίκτη με παραστάσεις και εμπειρίες που με την παρουσία του δίνει σιγουριά στα μετόπισθεν.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.