Τα προς πώληση «προϊόντα» που είναι κρυμμένα και το... πλεόνασμα

Στέλιος Γρηγοριάδης08 Οκτωβρίου 2020

Ο Πασχαλάκης δεν παίζει όχι γιατί (ή όχι μόνο γιατί) ο Ζίβκοβιτς έγινε ξαφνικά καλύτερός του, αλλά (και) για άλλους λόγους. Οι οποίοι ήταν ικανοί να αναγκάσουν και τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο να αναζητήσουν το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πρώτο ερώτημα: Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πουλήσει τον Πασχαλάκη, γιατί ο Πορτογάλος δεν τον έβαλε να παίξει ούτε καν με τον Βόλο, σε έναν αγώνα στον οποίο έμειναν έξω από την αρχική ενδεκάδα σχεδόν όλοι βασικοί; Αν θέλει να πουλήσει ο ΠΑΟΚ τον Πασχαλάκη γιατί δεν τον βγάζει κάπου-κάπου στη βιτρίνα, αλλά τον κρατά κλειδωμένο στην αποθήκη;

Δεύτερο ερώτημα: Από τη στιγμή που ο Φερέιρα έχει διαγράψει τον Πασχαλάκη, γιατί τρώει τόσο χοντρό ρίξιμο ο Ρέι; Γιατί, αλήθεια, δεν δηλώθηκε ο Αργεντινός στη λίστα με τους παίκτες για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ; Η, αν θέλει κι αυτόν να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ (που θέλει και παραθέλει) γιατί επίσης τον έχει μονίμως κλειδαμπαρωμένο;

Εκτός λίστας είναι και ο Ζαμπά. Τον οποίο επίσης θέλει ο ΠΑΟΚ να πουλήσει. Αλλά για τον Βραζιλιάνο κανείς δεν μπορεί να πει το ίδιο. Αυτός πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά ήταν απογοητευτικός. Συν την εξωγηπεδική συμπεριφορά του, που είχε δείξει ότι είναι ανεύθυνος, λογικό ήταν να μπει στο ψυγείο. Ετσι, το ερώτημα γι' αυτόν είναι πώς μπορεί να πουληθεί με αντίτιμο που μπορεί να ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ. Δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Προσέξτε τώρα: 23 παίκτες δηλώθηκαν στη λεγόμενη λίστα Α. Μαζί με Ζαμπά, Περέιρα και Ρέι, φτάνουμε στους 26. Με τον Πέλκα, που αυτές τις μέρες έφυγε, 27. Στη λίστα Β (των νεαρών) δηλώθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Τζόλης, ο Κούτσιας και ο Βρακάς, που ήδη είδαμε ότι ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Το άθροισμα; 30!

30 παίκτες στη διάθεση του Φερέιρα. 29 για να ακριβολογούμε. Πριν έρθει ο Μουργκ ήταν ο Πέλκας, έφυγε ο Πέλκας, ήρθε ο Μουργκ. Είναι ξεκάθαρο ότι περισσεύουν τρεις-τέσσερις. Ο Περέιρα φέτος αποκτήθηκε και είναι μόλις 21 χρόνων. Ζαμπά και Ρέι, λοιπόν, είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για παραχώρηση. Κι αν χρειαστεί να δοθούν ένας ακόμη ή δύο, ποιοι άραγε μπορεί να είναι; Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε μέχρι τις 15 του μήνα, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος για ελεύθερους παίκτες. να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μπορεί να προστεθούν και άλλος ή και άλλοι παίκτες στο ρόστερ, όπως ο Μαουρίσιο ή ο... Βιειρίνια, ας πούμε. Αποκλείεται να θέλει να δουλέψει ο Φερέιρα με 30 ή 31 παίκτες.

ΥΓ.

Στέλιος Α. Γρηγοριάδης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.