Τα πολλά οφέλη μιας ήττας για τον ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης13 Μαΐου 2021

Καλώς, κάλλιστα ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπέκφυγε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είχε πολλούς λόγους, ενόψει Τελικού, να το πράξει. Δεν το έπραξε. Κι έπαιξε στα ίσια – παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του ΠΑΟΚ - τον πλήρη Ολυμπιακό. Αντίθετα ο Πέδρο Μαρτίνς δε ρίσκαρε ενόψει φιέστας. Κι εμφανίστηκε με όλα τα «όπλα» του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ήττα του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει οτιδήποτε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας. Δεν αλλάζει κάτι και στον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Επιβεβαιώνει όμως, πως υπάρχει βάθος νιάτων στο ρόστερ του. Και τούτο είναι ένα όφελος από την ήττα. Ένα άλλο είναι η συντήρηση βασικών «πυλώνων» του για τον Τελικό δίχως σοβαρό κόστος.

Κι εδώ επιτρέψτε μας, να μη θεωρούμε σοβαρό κόστος για τον ΠΑΟΚ την χθεσινή ήττα. Πέρα από εντυπώσεις και δη εφήμερες… Για να έχουμε, να λέμε δηλαδή! Κατά τα άλλα; Ουδέν!

Όφελος επίσης, είναι κι η επιστροφή του Άνχελ Κρέσπο στην ενεργό δράση. Ένας ακόμη «πυλώνας» για να κτίσει ο Πάμπλο Γκαρσία τον ΠΑΟΚ του Τελικού.

Γι’ αυτό σας λέμε, πως πέρα από το αποτέλεσμα το οποίο έγραψε η ιστορία δε μένει οτιδήποτε άλλο, για να το… θυμόμαστε. Δίχως – προς Θεού – να σημαίνει πως μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έστω κι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες , δεν ενοχλεί τους φίλους του «δικέφαλου». Αλίμονο…

Απαριθμώντας πάντως, τα οφέλη τα οποία προέκυψαν από τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» αυτή η ενόχληση …ξεπεράσθηκε ήδη. Δεν σβήστηκε συνάμα. Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε. Είναι πολλά τα οφέλη, βλέπετε.

Επίσης, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδωσε δείγμα κλάσης. Μετά το «ναι» στον ΠΑΟΚ και το «όχι» στην Μπαρτσελόνα ένα ακόμη από τα …παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί στοίχημα μέλλοντος. Έδειξε πως αξίζει το ποντάρισμα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε ένα ακόμη βήμα ανεβαίνοντας στην κλίμακα της φόρμας του. Ο Μίκαελ Κρμέντσικ τα έβαζε μόνος του με ολόκληρη την άμυνα του Ολυμπιακού. Κι ο Χρήστος Τζόλης βρέθηκε στη αρχική ενδεκάδα με πολλή όρεξη αλλά… Θέλει ακόμη δουλειά, για να βρει τον ρυθμό του. Κι έχει πολλά, πάρα πολλά να δώσει το «golden boy» του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.