Τα πλέι-οφ τελειώνουν, οι πωλήσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο

Κώστας Πετρωτός16 Ιουλίου 2020

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες αρχίζουν να φουντώνουν και πάλι τα σενάρια πώλησης παικτών του ΠΑΟΚ. Τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο (Ακπομ, Γιαννούλης τα πιο πρόσφατα) είναι αυτά που και στην Τούμπα δεν έχουν αρνηθεί ότι μπορούν να απασχολήσουν σοβαρά για ενδεχόμενη παραχώρηση.  

Δεν είναι ψέμα ότι και ο ΠΑΟΚ ψάχνει τις διαθέσιμες προτάσεις και αυτό θα φανεί πιο έντονα μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα πλέι οφ. Στην Τούμπα έχουν κοστολογήσει τους παίκτες και είναι συγκεκριμένες οι απαιτήσεις με τις οποίες μπορεί ο ΠΑΟΚ να πει το ναι σε συγκεκριμένες προτάσεις. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Ακπομ ο Δικέφαλος ψάχνει ένα ποσό περίπου στα 3,5 με 4 εκατ. ευρώ, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Είναι σαφές ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να ζητήσει τα 10 εκατ. ευρώ της ρήτρας (υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%).

Το αν η Φενέρμπαχτσε (έχει πάντως ως προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικών), όπως γράφεται στην Τουρκία ή κάποια άλλη ομάδα, προσφέρει αυτά τα χρήματα είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα. Όσο για τον Γιαννούλη είναι γνωστό ότι η Σεντ Ετιέν τον παρακολουθεί στενά και θα φανεί αν επανέλθει με πρόταση. Το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξανδρος Κατράνης ο οποίος εμφανίζεται ως έμψυχο αντάλλαγμα, έχει ήδη προταθεί στον ΠΑΟΚ.  

Το σίγουρο είναι ότι και ο ΠΑΟΚ βολιδοσκοπεί ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον και το ίδιο κάνει και στην περίπτωση του Λημνιού, για τον οποίο σχετικά πρόσφατα υπήρξε νέα διερευνητική κρούση από ομάδα του εξωτερικού. Και στην περίπτωση του Βολιώτη μεσοεπιθετικού ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός, αρκεί να έρθει η πρόταση που θα φέρει τα χρήματα ζητά ο Δικέφαλος για εκείνον. Προφανώς, η επόμενη εβδομάδα θα είναι καυτή (και) στο μεταγραφικό μέτωπο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.