Τα πλάνα του Φερέιρα για τον ελλιπή ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2020

Στο παιχνίδι με την Λάρισα ο Φερέιρα είναι αναγκασμένος να στερηθεί των υπηρεσιών βασικών παικτών του, όπως των Μίσιτς και Μπίσεσβαρ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και του Βιεϊρίνια, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Το θετικό, βέβαια, είναι ότι οι Πέλκας και Βαρέλα ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου κόουτς.

Οι επιλογές, λοιπόν, για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι μετρημένες. Ο Ζίβκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει από τα γκολπόστ, ενώ την άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα απαρτίζουν οι Μάτος, Ινγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλης. Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Αουγκούστο και Μαουρίσιο, ενώ τον ρόλο του επιτελικού θα αναλάβει ο Δημήτρης Πέλκας.

Δεξιά θα τοποθετηθεί ο Δημήτρης Λημνιός, για αριστερά προβάδισμα έχει ο Λάζαρος Λάμπρου έναντι του Ελ Καντουρί, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός, θυμίζουμε, πάντως ότι έπαιξε βασικός στο ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη (12/2) και δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες, δίνοντας τη θέση του στον Ακπομ, ο οποίος προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση, που συνδυάστηκε με δύο γκολ, απέναντι στον ΟΦΗ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.