Τα πλάνα του Φερέιρα για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Metrosport Team03 Μαρτίου 2020

Με μια τελευταία προπόνηση την Τρίτη (3/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Αμπέλ Φερέιρα συνηθίζει να ανακοινώνει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του ανήμερα του κάθε αγώνα, νωρίς το μεσημέρι στο ξενοδοχείο όταν και κάνει την τελική του ομιλία. 

Στην παρούσα φάση τα ερωτηματικά για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι αρκετά και αφορούν, κυρίως, τις επιλογές του στο κέντρο της άμυνας, μετά και τον τραυματισμό του Βαρέλα.

Ο Πασχαλάκης, λοιπόν, αναμένεται να τοποθετηθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια, ενώ την άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα απαρτίζουν οι Βιεϊρίνια, Μάτος, Ινγκασον και Γιαννούλης. Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι το πρώτο φαβορί για να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Ινγκασον, ενώ, θυμίζουμε, ότι στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι νεαροί Μιχάι και Μιχαηλίδης.

Από εκεί και πέρα, οι Μίσιτς και Μαουρίσιο θα τοποθετηθούν στα χαφ, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε, δεξιά ο Λημνιός, για αριστερά προβάδισμα έχει ο Ελ Καντουρί αντί του Μπίσεσβαρ και στην κορυφή θα βρεθεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.