Τα...πήρε με τον Κλοπ ο Σαλάχ για την αλλαγή του!

Metrosport Team05 Μαρτίου 2021

Δεν έχουν σταματημό οι κακές εμφανίσεις της Λίβερπουλ, καθώς το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλόπ, γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι στο Άνφιλντ, και κατρακύλησε στην 7η θέση.

Για πρώτη φορά μετά από την ίδρυσή της, η Λίβερπουλ δέχεται την ήττα σε 5 διαδοχικά ματς εντός έδρας. Το κλίμα στους «Ρέντς» δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή χρονιά που ήταν ομολογουμένως μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Η αρμάδα του Κλοπ, γνώρισε την ήττα αυτή την φορά από την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την...Γουέστ Χαμ.

Αρνητικός πρωταγωνιστής, ήταν και ο Μο Σαλάχ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 62΄λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αιγύπτιος όταν αντιλήφθηκε ότι ο προπονητής του θα τον αποσύρει από το ματς, περπατούσε κατά την διάρκεια της αποχώρησης του, ενώ κούνησε χαρακτηριστικά και το κεφάλι του δείχνοντας έτσι την δυσαρέσκεια του για την απόφαση αυτή.

Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την αλλαγή του, ο μάνατζερ του Σαλάχ απόρησε με την κίνηση του Γερμανού προπονητή, δημοσιεύοντας ένα χαρακτηριστικό tweet στον λογαριασμό του στο Twitter.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.