Γιαννούλης, 1 μήνας στη Νόριτς: Τα πεπραγμένα του

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Ένα μήνα κλείνει ο Δημήτρης Γιαννούλης στην Αγγλία για λογαριασμό της Νόριτς, και τα δείγματα που έχει αφήσει, κρίνονται..άκρως θετικά. 

Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου, ο Έλληνας διεθνής μετακόμισε στην Τσάμπιονσιπ για λογαριασμό των «καναρινιών» με την μορφή δανεισμού, και προοπτική αγοράς σε περίπτωση που η Νόριτς προβιβαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα με 61 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την δεύτερη Μπρέντφορντ η οποία όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους. Ο Ντάνιελ Φαρκε, στις πρώτες μέρες του Γιαννούλη, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια, γεγονός το οποίο βοήθησε τον πρώην αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, να προσαρμοστεί ευκολότερα στα νέα ποδοσφαιρικά του δεδομένα.

 «Το καλό με τον Δημήτρη είναι ότι είναι σωματικά σε καλό δρόμο, είναι ευφυής και κατανοεί κάθε λέξη. Είναι ικανός να μιλήσει και να ρωτήσει. Είχαμε πολλές συναντήσεις με τους βοηθούς προπονητές μου όπου του δείξαμε βίντεο και φωτογραφίες. Μας ταιριάζει με τις δεξιότητές του, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε να έρθουν πολλά περισσότερα».  

Πάμε όμως να δούμε τι έχει καταφέρει ο Δημήτρης Γιαννούλης μέχρι στιγμής!  

Στα πρώτα του δύο παιχνίδια με την Μίντλεσπρο και την Μίλογουολ, ήταν... ασταθής. Έμοιαζε... νευρικός, διότι ακόμα προσπαθούσε να προσαρμοστεί στο επίπεδο της Τσάμπιονσιπ, όπου οι ομαδές φημίζονται κυριώς για την δύναμη αλλά και την φυσικά τους κατάσταση. Όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα του και φτάνει στο επίπεδο το οποίο επιθμεί ο προπονητής του. Ο Ντάνιελ Φάρκε τον πιστεύει πολύ, και γι'αυτό άλλωστε τον ξεχώρισε στο μεταγραφικό παζάρι. Δείχνει σιγά σιγά τις επιθετικές του αρετές και τα αθλητικά του προσόντα.


 Είναι γεγονός πως ο Γερμανός προπονητής, ήταν αρκετά απαιτητικός δεδομένου και των απαιτήσεων που είχε από τον Έλληνα διεθνή, δίνοντας του συνεχώς οδηγίες ώστε να βοηθάει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Στόουκ, ο Δημήτρης Γιαννούλης, έκανε το πρώτο του μεγάλο λάθος, δίνοντας πάσα στον αντίπαλο του, Νικ Πάουελ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.


Παρόλα αυτά, στην συνέχεια, πήρε το αίμα του πίσω, βγάζοντας την ασίστ στο τέρμα του Μπουέντια, το οποίο έφερε το ματς στα ίσα. Στον χθεσινό αγώνα με την Κόβεντρι στο «Σαιντ Άντριους», ο Γιαννούλης πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα των «καναρινιών». Ήταν εξαιρετικός δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με τις προοθήσεις του και έδωσε μέτρα στην Νόριτς στον αγωνιστικό χώρο. Με την πάροδο του χρόνο, δείχνει να αποκτά πάλι την εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του, και εξελίσσεται ως μια εξαιρετική προσθήκη στο οπλοστάσιο του Φάρκε. Πλέον, λογίζεται ως ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας της Νόριτς, αφήνοντας στο... περιθώριο τον Τσάβι Κιντίγια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.