Σβαμπ και Τσόλακ απάντηση στο πρόβλημα των πέναλτι για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης23 Σεπτεμβρίου 2020

Αν ήταν μόνο το χθεσινό, χαμένο πέναλτι του Δημήτρη Πέλκα απέναντι στην Κράσνονταρ, όσο κι αν ήταν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, το θέμα μεγαλύτερες προεκτάσεις. Τα πέναλτι όμως έχουν γίνει πια «πληγή» για τον ΠΑΟΚ

Όσο ήταν στην Τούμπα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, τα πέναλτι όχι μόνο δεν ήταν πρόβλημα αλλά ήταν ευλογία για τον Δικέφαλο. Τώρα όμως;

Το χθεσινό ήταν το τέταρτο στη σειρά χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ αφού είχαν προηγηθεί εκείνα...

*Του Κάρολ Σφιντέρσκι στο ματς πλέι οφ με τον Άρη

*Του Κάρολ Σφιντέρσκι στο φιλικό με τον Ατρόμητο

*Του Τσούμπα Άκπομ στο ματς με την Μπεσίκτας στα προκριματικά του Champions League.

Ο Πέλκας μετράει πλέον 5/8 πέναλτι αλλά τα δύο που έχασε πριν το χθεσινό ματς, είχαν μικρή σημασία αφού ήταν σε ματς απέναντι στον Λεβαδειακό. Στην περσινή σεζόν πάντως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε 3/3. Ένα στο Πρωτάθλημα στο ματς στον Βόλο και δύο στο Κύπελλο, στο 4-1 με τον ΟΦΗ και στο 3-2 με τον Ολυμπιακό.


Το ερώτημα είναι ποιος θα στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα στο επόμενο κερδισμένο πέναλτι; Σβαμπ και ο Τσόλακ -όταν θα μπει στη δράση- μπορεί να είναι υποψήφιοι.

Ο Αυστριακός μετράει στην καριέρα του 15/19 πέναλτι (78,94%) και είχε 3/3 στην περσινή σεζόν με τη Ραπίντ Βιέννης. Το τελευταίο από τα τέσσερα χαμένα πέναλτι της καριέρας του, χάνεται στις 10 Οκτωβρίου 2016 όταν αστόχησε σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην Αντμίρα.

Ο Κροάτης από την πλευρά του έχει συνολικά 7/8 στην καριέρα του, μετρώντας 4/4 στην προηγούμενη περίοδο με τη Ριέκα. Το μοναδικό χαμένο πέναλτι του ήταν στις 16 Οκτωβρίου 2016 ως παίκτης της Ντάρμσταντ απέναντι στη Μάιντζ για τη γερμανική Bundesliga.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.