Τα παράπονα, η Ευρώπη και ο Ίμπανκς

Στέλιος Παρθενάκης23 Ιανουαρίου 2021

Ο Ηρακλής καλείται να αφήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και να κοιτάξει την Ευρώπη. Ο Ηρακλής αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία μέσω Αθήνας και θα επιδιώξει το καλύτερο.

Οι κυανόλευκοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία και τους αδελφούς Πουρσανίδη, ενώ εκτέλεσαν ελάχιστες βολές στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά είναι που βγαίνουν μέσα από τον Ηρακλή, αλλά δεν επαρκούν για την κακή εικόνα. 

Ο Ηρακλής έχει ερωτηματικό με τον Σχίζα, που έχει πρόβλημα στη μέση και δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα ακολουθήσει την αποστολή. Ο Ηρακλής με Ενετσιόνα και Ίμπανκς θα πρέπει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια, αφού πλην της αναμέτρησης με τη Λάρισα δεν πείθει αγωνιστικά. Ειδικά, ο δεύτερος είναι πολύ ικανός σκόρερ και ήδη μέσα από τις τοποθετήσεις στα σόσιαλ μίντια φαίνεται πόσο ... γουστάρει τον ερχομό του στο Ιβανώφειο.

Η Ευρώπη και το Κύπελλο παραμένουν στόχοι, ενώ υπάρχουν και οι αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά στο Πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής ήταν για ακόμη μια φορά άστοχος με 7 στα 31 τρίποντα, αλλά θέλει μια μεγάλη εμφάνιση, καλές νίκες, για να πάρει ψυχολογία. Η αναμέτρηση με τον Άρη θα γίνει μέσα στον Φλεβάρη, αλλά έχει να βελτιώσει πολλά ακόμα.

Πάντως, για ακόμη μια φορά οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση και την ήττα, οπότε ο Ηρακλής καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.