«Τα παιδιά του Άρη με βοήθησαν και οικονομικά και ψυχολογικά»

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η μητέρα του Δημήτρη Πιπερίδη, Ελένη Γεωργαλή και αναφέρθηκε στον Γολγοθά που ανεβαίνει μετά το σοβαρό τροχαίο του γιου της πριν τέσσερα χρόνια και ευχαρίστησε δημόσια τον Άρη για την αλληλεγγύη και τη βοήθειά του.

«Πρέπει να είμαστε δυνατοί, αλλά ο γιος μου είναι πιο δυνατός, γι΄ αυτό αντέχω κι εγώ. Ήταν μία ιδέα από μία μητέρα που έχω στο διπλανό δωμάτιο και το παιδί της έχει καρκίνο και αποφασίσαμε να κάνουμε λαμπάδες για το οικονομικό. Τις λαμπάδες μπορείς κάποιος να τις αγοράσει είτε μέσω των γραφείων του ΑΣ Άρη, είτε μέσω του δικού μου τηλεφώνου. 

 Ημερησίως δίνουμε 300 ευρώ στην κλινική. Ο Δημήτρης μου από το 2017 ταλαιπωρείται στο νοσοκομείο. Στην αρχή ήμασταν στον ΕΟΠΥ, αλλά τώρα είμαστε ιδιωτικά. Το επίπεδο είναι καλύτερο σε σχέση με την αρχή. Η χρονική περίοδος της μητέρας δεν σταματάει ποτέ. Οι γιατροί δεν μπορούν να σου πουν κάτι. Προσπαθείς και ελπίζεις μέχρι το τέλος. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας. Τα παιδιά του Άρη με βοήθησαν και οικονομικά και ψυχολογικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google ews.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.