Τα ονόματα παικτών που είναι ψηλά γραμμένα στη μεταγραφική λίστα του Άρη

Βασίλης Μάστορας24 Μαΐου 2021

Συνολικά, έξι μέχρι οκτώ θα είναι οι μεταγραφές που θα κάνει ο Αρης κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την αναμενόμενη απόφαση του CAS.

O Ακης Μάντζιος και ο Θόδωρος Καρυπίδης έχουν αποφασίσει τόσο για τις θέσεις στις οποίες πρέπει να αγωνίζονται οι παίκτες που θα αποκτηθούν, όσο και για την αγωνιστική τους φιλοσοφία.

Οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει στο ότι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν θα πρέπει να είναι και ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό θα τους βοηθήσει να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα προσαρμογής. Αλλωστε η αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο είναι πιλότος για τις αποφάσεις των «κιτρίνων».

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και απασχολούν τον Αρη είναι ο 31χρονος στόπερ Ντάνι Σοάρεθ και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Λουίς Φερνάντεθ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν τη χρονιά που τελείωσε στον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώτος έχει ύψος 1,89 είναι γρήγορος στις αντιδράσεις και έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί παιχνίδι από πίσω, ενώ ο Φερνάντεθ είναι ποδοσφαιριστής που παρά τη θέση που αγωνίζεται είναι πιστός στο ραντεβού του με το γκολ. Ο ύψος 1,75 μεσοεπιθετικός στην ομάδα της Τρίπολης σε 43 αγώνες πέτυχε 17 γκολ, στοιχείο το οποίο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Αρη. Ο 30χρονος Ντάνι Σουάρεθ έχει πετύχει σε 49 αγώνες πέντε γκολ.

Ο Μάντζιος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ψηλά στη μεταγραφική του ατζέντα τα ονόματα των δύο παικτών, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια, χωρίς αυτό να αποκλείει θεαματικές εξελίξεις από τη στιγμή που ο Αρης θα έχει σαφή εικόνα για την απόφαση του CAS.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.