Τα όχι των πρωτοκλασάτων Ελλήνων αποδεικνύουν το πρόβλημα στο Ιβανώφειο!

Στέλιος Παρθενάκης05 Αυγούστου 2021

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το φετινό μπάτζετ στο Ιβανώφειο θα είναι 800.000 ευρώ. Τα χρήματα δηλαδή που έχουν να κάνουν με το στοίχημα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Τι έγινε όμως με τους πρωτοκλασάτους Έλληνες που στόχευαν στο Ιβανώφειο; Ο Βασίλης Καββαδάς προτίμησε τον ΠΑΟ, ο Γιάννης Αθηναίου τον Ιωνικό, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης στόχοι μόνο στη θεωρία και άλλοι παίκτες που προσεγγίστηκαν. 

Θα πει κανείς μα ήρθαν οι Κουζέλογλου, Αγραβάνης και Παπαδάκης. Φυσικά, πολύτιμοι παίκτες και σε καλή ηλικία.

«Δυστυχώς, η ομάδα έχει βγάλει “κακό όνομα” – όχι όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, αλλά ως προς τον… μοναδικό τρόπο λειτουργίας της σε διοικητικό επίπεδο – και οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές την αντιμετωπίζουν ως έσχατη λύση…», αναφέρει ένας συνάδελφος. Θα συμφωνήσω στο έπακρο.

Με συμπεριφορές και λόγια του τύπου «θα κάνεις ότι λέω εγώ» και με οικονομική ασυνέπεια έστω και στα τυπικά που συμφωνείς με συνεργάτες, ποτέ κανένας οργανωμένος σύλλογος δεν είχε όνομα στην πιάτσα.

Μακάρι, το μπασκετικό τμήμα να φανεί αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου, αλλά οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν… Και φυσικά όσοι απειλούν αυτήν την προσέγγιση των πραγμάτων, είναι κακοί και απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες…

Ο κόσμος όμως έχει απαιτήσεις από τον Ηρακλή, που αποτελούσε πάντα ένα σεβαστό σωματείο και ενσάρκωνε αξίες και ιδανικά. Και ο Ηρακλής είναι πάνω από πρόσωπα….

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.