Τα μπράβο του Φερέιρα στον Τζόλη και ο τελικός με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Πετρίδης21 Ιουνίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα εδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μίλησε για το ταλέντο του Τζόλη άλλα και τον Σφιντερσκι όπως και τον αγώνα της Τετάρτης με Ολυμπιακό.


Για την ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ: «Σίγουρα τα πρώτα συναισθήματα είναι θετικά, για το γεγονός ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Καταφέραμε και βρήκαμε την οδό να κερδίσουμε το παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να μπούμε πιο δυνατά στον αγώνα, αντίθετα παρατηρήθηκε μια νευρικότητα αμυντικά. Η αντίπαλη ομάδα μας έτρεξε αρκετά, αλλά καταφέραμε να βρούμε τα πατήματά μας και να γίνουμε πιο επικίνδυνοι.

Παρά το αναπάντεχο γκολ του αντίπαλου, οι αλλαγές έδωσαν φρεσκάδα και επιθετική πνοή στην ομάδα. Αυτό είναι που θέλει να βλέπει ένας προπονητής από τους παίκτες του».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πάρει ευκαιρίες ένας παίκτης να αγωνιστεί. Κάτι άλλο σύνηθες είναι όταν κάποιος τραυματίζεται να ανοίγει ένα παράθυρο για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή να μπει και να αγωνιστεί.

Νομίζω ότι αυτή την περίοδο τα παρακολουθούμε όλα αυτά μαζί και εγώ αυτό που κάνω είναι να προπονώ όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις για να αρπάξουν από τα μαλλιά την ευκαιρία που θα τους δοθεί».

Για τον Σφιντέρσκι: «Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Τσούμπα έχει ένα μικρό προβάδισμα και αναγκαστικά ένας από τους δύο επιθετικούς που έχουμε θα πρέπει να μείνει στον πάγκο, αυτή τη φορά μένει ο Κάρολ, θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο ο Τσούμπα».

Για τον Χρήστο Τζόλη: «Πάνω απ'όλα τα εύσημα θα πρέπει να πάνε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, μετά τα εύσημα θα πρέπει να πάνε στους προπονητές που είχε στην ακαδημία και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έχει δείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής.

Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από τις ακαδημίες και αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να προωθεί κάθε χρόνο έναν ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες του, θα είναι κάτι εκπληκτικό».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι θα είναι κάτι πολύ δύσκολο, κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να παίξουμε άμυνα, κάποιες στιγμές θα πρέπει να επιτεθούμε, θέλουμε πολύ να βρεθούμε στον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.