Τα μικρά μυστικά του Κουλιεράκη

Κώστας Πετρωτός20 Σεπτεμβρίου 2022

Παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ορισμένα στοιχεία από την ζωή και την εξέλιξη του Ντίνου (όπως τον λένε στα Χανιά) Κουλιεράκη, τα οποία σας παρουσιάζει η στήλη σήμερα, μαζί με ορισμένες φωτογραφίες που μας έστειλε ο υπεύθυνος της ακαδημίας Calcetto, στην οποία μεγάλωσε, ο Νότης Ματηγάκης:

-Το καλοφτιαγμένο κορμί του που εντυπωσιάζει, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της δουλειάς, αλλά και του γεγονότος ότι από μικρός έχει περάσει και από άλλα σπορ: η μητέρα του απέφευγε αρχικά το ποδόσφαιρο, τον έστελνε για τένις και κολύμβηση, αλλά τελικά επικράτησε το DNA του πατέρα του που έπαιζε ερασιτεχνικά.

-Πριν συμπληρώσει του πριν μετακομίσει στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ έφτασε έφτασε να παίξει και στην ανδρική ομάδα της Δόξας Παχιανών, ενός ερασιτεχνικού συλλόγου.

  -Αρχισε από επιτελικός, οπισθοχώρησε σε ρόλο αμυντικού μέσου και κατέληξε στόπερ και πάντα ήταν έτοιμος να παίξει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε ματς με την Κ19 του Παναθηναϊκού (3-3) στην Σουρωτή, στο δεκάλεπτο του αγώνα τού σκίστηκε το παπούτσι και έπαιζε μόνο φορώντας κάλτσα. 

Στη διακοπή βρίσκει το μοναδικό διαθέσιμο παπούτσι που είναι δύο νούμερα μεγαλύτερο (έπαιξε με ένα άσπρο κι ένα μαύρο παπούτσι και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Κ19).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.