Τα… μετρημένα κουκιά οδήγησαν σε συγκεκριμένες αποφάσεις

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2021

«Σήκωσε» πολύ συζήτηση η χθεσινή απόφαση του Άκη Μάντζιου στην επιλογή των αγώνων που θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Μπαντού Ντιαγέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς ο πρώτος θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ο δεύτερος στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του 53χρονου τεχνικού λήφθηκε βάσει των δεδομένων που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του και ειδικά για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, στην παρούσα φάση είναι ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ φορ! Ο Δημήτρης Μάνος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ούτως ώστε να αντιμετωπίσει βακτηριακή μόλυνση και τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του. 

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Ο Κριστιάν Λόπεθ παραμένει σε κατάσταση σταδιακής ένταξής του στο πρόγραμμα προπόνησης και θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος στις αρχές του επόμενου μήνα. 

Ο Κώστας Μήτρογλου «απουσιάζει» από την καθημερινότητα της ομάδας υπό την έννοια ότι δεν υπολογίζεται από τον Ακη Μάντζιο. Υπό αυτές τις συνθήκες εκτιμήθηκε ότι δεν γίνεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά να δηλωθεί σ’ έναν εκ των αγώνων με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης όπου η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες αλλά σε παιχνίδι… χώρου σαν αυτό με τον Ολυμπιακό.

Στα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και την απώλεια του Φακούντο Μπερτόγλιο. Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι ο Αργεντίνος αποβλήθηκες λόγω βιαιοπραγίας, άρα η τιμωρία του θα είναι για τουλάχιστον δύο αγώνες Πρωταθλήματος.

 Γι’ αυτόν τον λόγο επίσης, ο Εντιαγέ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς θεωρείται ότι ακόμη και στο ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας του Μπερτόγλιο, ο τελευταίος θα έχει εκτίσει την ποινή του (υπάρχει και ο αγώνας του Κυπέλλου στις 30 του μήνα) κι έτσι δεν θα φανεί το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Αυτή είναι η αλήθεια επί των κριτηρίων απόφασης του Ακη Μάντζιου. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.