ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά θα «τρέξουν» από τα ξημερώματα της Παρασκευής

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Βασική προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα με την νίκη επί του Π αναθηναϊκού στην Τούμπα με καθαρό σκορ (2-0), πρέπει όμως να σφραγίσει την πρόκριση και στον αγώνα της Λεωφόρου.

Τόσο ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του, όσο και ο Μπότο, έχουν δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να επικρατήσει ο υπερ ενθουσιασμός. Οι παίκτες πρέπει να είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους. Για να έρθει μία ακόμη νίκη και φυσικά η πρόκριση. Όπως γίνεται κατανοητό, οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούσαν τον ΠΑΟΚ πήραν μία μικρή παράταση.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής θα αρχίσει να “τρέχει” εκ νέου το θέμα της πιθανής ενίσχυσης. Στην επίθεση πάντως, ο βασικός στόχος, ο 27χρονος Καναδός σέντερ φορ Κάϊλ Λαρίν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαγιαδολίδ. Στην Ισπανική ομάδα θα αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού έως το καλοκαίρι. Και εφόσον ικανοποιήσει, τότε υπάρχει και οψιόν αγοράς, για την απόκτησή του, από την Βελγική Μπρίζ, που έχει τα δικαιώματά του, καθώς έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Λαρίν έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Λαρίν. Υπήρξε μάλιστα και συζήτηση για τα οικονομικά. Όμως μία διαφορά της τάξεως των 500.000 ευρώ, παρέμεινε έως το τέλος των διαπραγματεύσεων. Ο Λαρίν δεν μείωσε τις απαιτήσεις του και από τον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν. Θυμίζουμε πως ετησίως, ο Λαρίν αμείβεται με 1,7 εκατ. Ευρώ.

Μάλιστα υπήρξε και η σχετική επιβεβαίωση της μετακίνησης του Λαρίν στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με την μορφή του δανεισμού με οψιόν αγοράς από την Κλαμπ Μπριζ.

Πάντως το θέμα του Πολωνού αμυντικού, Τόμας Κεντζιόρα παραμένει ανοιχτό καθώς ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τον ΠΑΟΚ και απομένει να ανάψει το πράσινο φως και η Ντιναμό Κιέβου, στην οποία ανήκει ο 28χρονος άσος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.