Τα μεταγραφικά μέτωπα του Άρη: Τι γίνεται με Μάνο και αριστερό μπακ

Γιώργος Στράντζαλης08 Αυγούστου 2020

Με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους Εμανουελ Σάκιτς, Τζέιμς Τζέγκο και την άφιξη του Μπερτόλιο, ο Αρης μετράει ήδη τρεις προσθήκες ενίσχυσης στο ρόστερ της νέας σεζόν. Τα ανοιχτά μέτωπα ωστόσο για την τελική διαμόρφωση της ομάδας που θα διαχειρίζεται ο Ένινγκ, παραμένουν πολλά.

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, την επόμενη Πέμπτη, οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν πλέον για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν σε άμυνα και κορυφή της επίθεσης. Στην άμυνα θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθούν δύο στόπερ και σε πρώτη φάση τουλάχιστον ένας αριστερός μπακ. 

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φημολογία ότι εντείνονται οι επαφές με δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο ένας από την αγορά της Ευρώπης, και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. 

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, Σαούλ και Χουλτ είναι οι δύο υποψήφιοι που κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις του τεχνικού τιμ. Με αμφότερους υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, αλλά παράλληλα διαπιστώνεται και απόσταση στα “θέλω” τους.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Κριστιάν Λόπεζ παραμένει ο νούμερο ένα στόχος του Αρη. Με τον Ισπανό έχουν γίνει επαφές, η διοίκηση του Αρη έχει καταθέσει την πρότασή της και παρά την απόσταση στο οικονομικό περιμένει την απάντηση ή την αντιπρόταση του 31χρονου φορ. 

Παράλληλα, εντός του Σαββατοκύριακου είναι πιθανό να προκύψει η συμφωνία με τον Δημήτρη Μάνο. Ο Έλληνας επιθετικός εκτός απρόοπτου θα ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα, αποτελώντας μία αξιόπιστη εναλλακτική για τη γραμμή κρούσης του Αρη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.