Τα μέλη της ΕΕΑ απομόνωσαν τον Τζουλάκη

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Εν αναμονή της συνεδρίασης για την υπόθεση του ΠΑΟΚ στην ΕΕΑ, μία παράμετρος που έχει τη σημασία έχει να κάνει με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων που διαπράχθηκε από την επιτροπή με το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. Αυτό όμως προέκυψε με προσωπική ευθύνη του προέδρου της κ.Τζουλάκη και χωρίς τη σύμφωνη των άλλων μελών της ΕΕΑ, όπως σημείωσε μέσα από την εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5, ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Τα μέλη λοιπόν της επιτροπής, όπως είναι φυσικό, δεν συναίνεσαν στην έκδοση αυτού του δελτίου Τύπου κάτι που εύλογα προκαλεί ερωτηματικά για την επιμονή του κ.Τζουλάκη σε αυτό. Μένει να φανεί αν ο πρόεδρος της ΕΕΑ θα εξαιρεθεί από την υπόθεση κάτι που ζήτησε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου. Τον Δικέφαλο εκπροσωπούν στην υπόθεση οι κ.κ. Τσάκος, Μαυρομάτης, Φωτιάδης ως μέλη της νομικής ομάδας του και οι κ.κ Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος.

Να θυμίσουμε πως η ΕΕΑ επικαλέστηκε διάταξη περί κωλυμάτων, με βάση ένα αμετάκλητο, όπως το χαρακτήρισε, βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης το οποίο αφορούσε τον Γιώργο Σαββίδη και τον αδερφό του, Νίκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.