Τα μειωμένα έσοδα αλλάζουν το σχέδιο του Άρη

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2022

Η ΚΑΕ Αρης είναι αναγκασμένη να αλλάξει το σχέδιο της καθώς το πλάνο εξόφλησης της πλειοψηφίας των πιστωτών έως τα τέλη του Μάη μοιάζει ανεφάρμοστο έπειτα από την απώλεια των 300.000 ευρώ από το ποσοστό του στοιχήματος.

Στον οικονομικό προγραμματισμό της χρονιάς που τρέχει και δεδομένης της δέσμευσης του τηλεοπτικού συμβολαίου, οι «κίτρινοι» υπολόγιζαν τα χρήματα από το στοίχημα για την καταβολή των δόσεων στους διακανονισμούς σε πιστωτές. Μάλιστα, αν υπήρχε η δυνατότητα εκχώρησης εισπρακτικών δικαιωμάτων, θα το είχαν κάνει, αλλά δεν έχουν το σχετικό δικαίωμα βάσει Νόμου.

 Λόγω της καθυστέρησης που παρουσιάσε αρχικά, οι «κίτρινοι» ζήτησαν πίστωση χρόνου, πλέον όμως και αφού ξεκαθάρισε ότι από την εκκαθάριση της περσινής χρονιάς δεν προβλέπεται να πάρουν χρήματα, δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα ζητήσουν επιπλέον χρόνο και όλα θα κριθούν από τη στάση που θα κρατήσουν οι πιστωτές, είτε θα ελπίζουν στην είσπραξη χρημάτων από την επόμενη εκκαθάριση. 

Το ενδεχόμενο χρηματοδότησης της ΚΑΕ για την κάλυψη αυτών των αναγκών μάλλον δεν συγκεντρώνει πιθανότητες καθώς έχει μπει σε προτεραιότητα η πληρωμή των παικτών της τωρινής ομάδας, ήδη μάλιστα οι Ελληνες παίκτες είναι πίσω σε σχέση με τους ξένους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.