Τα μεγάλα διπλά του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Δεκεμβρίου 2020

Τα φώτα όλα θα είναι στραμμένα την Κυριακή (13/12, 19.30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο τρίτος της βαθμολογίας, Άρης υποδέχεται τον δεύτερο, ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι δε κίτρινοι προέρχονται από την παλικαρίσια ισοπαλία στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2-2), ενώ ο Δικέφαλος από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στην Τούμπα. 

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων ανεξαιρέτως της βαθμολογικής θέσης της κάθε ομάδας. 

Με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής το metrosport.gr σας παρουσιάζει τις μεγάλες νίκες των «ασπρόμαυρων» μέσα στο Χαριλάου.

16/12/62: Άρης–ΠΑΟΚ 0-3

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιακουμή, ο ΠΑΟΚ πέρασε…αέρας από το Βικελίδης, διαλύοντας με 3-0 τον Άρη.

3/6/73: Άρης–ΠΑΟΚ 1-2

Τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να θέλει τη νίκη και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός να χάσει για να κατακτήσει τον τίτλο. Παρότι, οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν 2-1, δεν μπόρεσαν στεφθούν πρωταθλητές, καθώς οι Πειραιώτες κέρδισαν 2-1 την Ομόνοια.

7/12/1994: Άρη –ΠΑΟΚ 0-4

Τη μεγαλύτερη από τις εκτός έδρας νίκες του επί του Άρη είχε πανηγυρίσει το 1994 ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με τον Τουρσουνίδη να πετυχαίνει δυο τέρματα και τους Λαγωνίδη και Μπότσιεκ να προσθέτουν από άλλο ένα, ο Δικέφαλος συνέτριψε 4-0 τον Άρη μέσα στο Βικελίδης.

2/2/2: Άρης–ΠΑΟΚ 2-3

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, με πέντε γκολ και εναλλαγές στο σκορ, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, καθώς επικράτησε 3-2 του Άρη.

27/2/5: Άρης–ΠΑΟΚ 1-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρτσιν Μίετσελ ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από το Χαριλάου, επικρατώντας του Άρη με σκορ 3-1. Το άλλο τέρμα των «ασπρόμαυρων» πέτυχε ο Μαλαδένης, ενώ από τους «κιτρινόμαυρους» δίχτυα βρήκε ο Εκουέμε.

21/10/18 Άρης-ΠΑΟΚ 1-2

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σκοράρει δυο φορές, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Χαριλάου και στο τέλος της χρονιάς αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ελλάδας.

28/6/20 Άρης-ΠΑΟΚ 0-2

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League 1κι έφυγε με τη νίκη (0-2) χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Βαρέλα και Σφιντέρσκι στο πρώτο ημίχρονο.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.