Τα μάζεψε ο Βαρέλα: «Κάποιες φορές οφείλουμε να προκαλέσουμε σοκ»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2021

Ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/11) «τελικού» κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου, ξεκαθάρισε την θέση του, όσον αφορά τις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άτρομητο, όταν είχε αναφέρει ότι ίσως υποσυνείδητα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν πιστεύουν στο Πρωτάθλημα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν το εξέφρασε σωστά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ένας από τους αρχηγούς των «ασπρόμαυρων»:

«Νομίζω ότι δεν το εξέφρασα σωστά μετά το παιχνίδι, δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει περισσότερο από εμάς τους παίκτες ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει. Είναι ο πρώτος στόχος κάθε μέρα να βελτιωθούμε σε όλα, να προπονούμαστε σωστά και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή.

Είμαι εδώ από το 2016 και μαζί με τον Κρέσπο, τον Βιεϊρίνια, τον Μπίσεσβαρ και τον Πασχαλάκη είμαστε οι αρχηγοί της ομάδας. Είναι καθήκον μας να ξυπνήσουμε τους υπόλοιπους, κάποιες φορές να προκαλέσουμε ένα… σοκ στην ομάδα για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Είμαστε επτά πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ώρα να… ξυπνήσουμε.

Αν δεν πιστεύεις στην κορυφή, τότε δεν έχεις θέση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, έτοιμοι, αφοσιωμένοι και να δώσουμε ότι έχουμε για να δείξουμε ότι πραγματικά πιστεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.