Τα κλειδιά στον Αμπέλ για το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ

Metrosport Team14 Μαΐου 2020

Πριν από ένα μήνα περίπου και μέσα από τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του, παρουσία και του Αμπέλ Φερέιρα είχε καταστήσει σαφές πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχει έναν πρωταγωνιστή και αυτός θα είναι ο προπονητής της ομάδας με τη συνδρομή και του Γιώργου Σαββίδη.

«Ο Αμπέλ Φερέιρα θα είναι ο άνθρωπος που θα επιλέξει τους παίκτες που θέλει για να στελεχώσουν την ομάδα» ήταν η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει αρχίσει ακόμη αλλά είναι σαφές πως η πρόθεση του προέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στηρίξει τον προπονητή αποδεικνύεται και στην πράξη.

Πρώτη απόδειξη το θέμα της ανανέωσης του Μαουρίσιο που αποκάλυψε η Metrosport. Ο Φερέιρα θέλει την παραμονή του Βραζιλιάνου και για αυτό το λόγο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να παγώσει τις συζητήσεις με άλλες ομάδες αφού θέλει να συζητήσει πρώτα με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ υπάρχουν δυο παίκτες από την Πορτογαλία για τους οποίους σας ενημερώσαμε με πλήρη ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες και αναφερόμαστε στον Εντουάρντο και στον Ρασίντ. Παίκτες που γνωρίζει ο Φερέιρα και για αυτό τους έχει ψηλά στη λίστα του.

«Κάθε μεταγραφή που θα κάνουμε θα πρέπει να την διπλοτσεκάρουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί πολύ περισσότερο τώρα που η πανδημία έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο» είχε δηλώσει ο Φερέιρα στο PAOK TV πριν από μερικές μέρες.

Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αυτός που κάνει τις επιλογές γνωρίζοντας πως για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει και οικονομική συμφωνία χωρίς φυσικά ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού όπως έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή για κάθε μεταγραφή που θέλει να κάνει.

Μετά από δυο λοιπόν μεταγραφικές περιόδους όπου ο Φερέιρα δεν είχε τον πρώτο λόγο (άλλωστε τον Ιανουάριο δεν έγινε μεταγραφή) είναι ξεκάθαρο πλέον πως θα έχει τον πρώτο λόγο και παράλληλα την απόλυτη ευθύνη της ομάδας που ως στόχο έχει και την είσοδο του CHL αλλά και την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.