Τα καρτέλ ναρκωτικών καθορίζουν το μέλλον του Ντι Μαρία- Τον «στέλνουν» πολύ μακριά από τη πατρίδα του

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Μια από τις πιο μαύρες σελίδες στη ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά κυρίως στη ζωή του καλείται να γυρίσει ο Άνχελ Ντι Μαρία, προκειμένου να πάρει μια απόφαση για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Μια απόφαση, ωστόσο, που βρίσκεται και «στα χέρια» κάποιων καρτέλ ναρκωτικών που δεν θέλουν να δούνε με τίποτα τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη πατρίδα του.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες, η οικογένεια του άλλοτε αστέρα της Ρεάλ έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα στο σπίτι που του ανήκει κοντά στο Ροζάριο, τη γενέτειρά του.«Πείτε στον γιο σας τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροσάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», έγραφε το κείμενο.

Όλα έδειχναν πως η υπόθεση θα τελείωνε εκεί με αίσιο τέλος, αφού οι Αρχές συνέλαβαν τους υπεύθυνους για τις απειλές. Ωστόσο, όλη αυτή η περιπέτεια δεν άφησε ανεπηρέαστο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να επιστρέψει στην Αργεντινή, αλλά το σχέδιο άλλαξε. 

«Η απόφαση του Ντι Μαρία να μην επιστρέψει έχει ληφθεί», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα Α Bola, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Αργεντίνος θα εξετάσει άλλες επιλογές, όπως να το MLS ή τη Σαουδική Αραβία. Μια κατάσταση την οποία είχε κληθεί να ξεπεράσει και στο παρελθόν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.