Τα καλύτερα έρχονται για τον όμιλο Metromedia!

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

To κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα χαμόγελα κυριάρχησαν και οι εκτιμήσεις για τη νέα χρονιά ήταν, φυσιολογικά, αισιόδοξες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Metromedia που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/1).

Και επειδή η ανάπτυξη στη Metromedia δεν είναι λόγια αλλά αποδεικνύεται στην πράξη, παρόντες ήταν και τα 16 νέα πρόσωπα του Ομίλου που εντάχθηκαν στα Μέσα της Metromedia το 2019.

Ο λαός λέει… “καινούργιο κόσκινο και πού να σε κρεμάσω”. Ετσι, ο ιδιοκτήτης του Ομίλου, Παύλος Ανδρώνης, στην ομιλία του προς τους εργαζομένους στη Metromedia, αφού τους ευχήθηκε μια ευτυχισμένη, γεμάτη υγεία νέα χρονιά, έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Τranzistor 100,3 που είναι το νέο “παιδί” του Ομίλου: “Συνεχώς εξελισσόμαστε και ανεβάζουμε κάθε χρόνο τους στόχους μας. Αισιοδοξούμε ότι το tranzistor θα φθάσει ψηλά σε ακροαματικότητα, όπως και τα άλλα ραδιόφωνα του Ομίλου. Είναι ένα ραδιόφωνο με ελληνική μουσική το οποίο έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή οι ακροατές”.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρώνης αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 30 χρόνων ζωής του Metropolis 95,5 και 20 χρόνων της εφημερίδας Metrosport, υποσχόμενος ακόμη καλύτερες ημέρες. “Τα καλύτερα έρχονται” είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Οσο για τους τυχερούς, το Metropolis 95,5 βρήκε το φλουρί της μεγάλης εταιρικής πίτας, ενώ στις ατομικές πίτες η τύχη χαμογέλασε στον ρεπόρτερ του Αρη Γιώργο Στράντζαλη, ο οποίος θεώρησε το γεγονός ως καλό οιωνό και για τον Αρη, το ρεπορτάζ του οποίου καλύπτει.

Και του χρόνου, να είμαστε γεροί. 

Τα κομμάτια της εταιρικής πίτας παρέλαβαν:

Χριστού – Παναγίας: Στέλιος Γρηγοριάδης

Όμιλος Metromedia: Αιμιλία Ανδρώνη

Metropolis: Γιώργος Μπούζος

Metrosport: Βασίλης Μάστορας

Metrosport.gr: Γιώργος Καραγιάννης

Zοο: Βασίλης Νάκης

Τρανζίστορ: Μάγδα Ζουλίδου

Republic: Άκης Διαλυνός

Velvet: Βασίλης Βαρσάμης

Gold Mall: Γιάννης Λέκκας

Εμπορικό: Αφροδίτη Τομπακίδου

Λογιστήριο: Ελένη Τσιφτελίδου

Marketing: Κατερίνα Σεφερλή

Τηλεφωνικό κέντρο: Λίλα Γκουλιώνη

Studios Ομίλου & Εγκαταστάσεις: Σοφία Ανδρώνη 

Τεχνικό Τμήμα: Γιώργος Φωτιάδης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.