Τα ίδια από Θεοδωρίδη: «Ο διαιτητής ήθελε να μας στερήσει τον Σεμέδο»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2020

Πάλι με τη διαιτησία τα έβαλε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρά την τραγική κίνηση του Σεμέδο να πετάξει κάτω ball boy, θεώρησε ότι ο διαιτητής Μανούχος σκόπιμα απέβαλε τον παίκτη καθώς ήθελε να τον στερήσει από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα ματς θρίλερ. Ο ΟΦΗ ήθελε να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εδώ. Δημιουργούσε προστριβές μόνος του ο διαιτητής χωρίς να υπάρχει λόγος. Με τις κάρτες τα σπρωξίματα. Ξεσήκωσε τους παίκτες. Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο. Ήθελε να μην παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο διαιτητής ήθελε να στερήσει από τον Ολυμπιακό τον Σεμέδο».

Τη θέση αυτή έρχεται να διαψεύσει ο ίδιος ο Σεμέδο, ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την ενέργεια του μετά το τέλος του παιχνιδιού και με δήλωση του ζήτησε συγγνώμη για αυτή την απερισκεψία: «Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί, γι' αυτή την κακή συμπεριφορά. Τίποτα δεν το δικαιολογεί αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.