Τα γραμμάτια, οι μετοχές και τα νέα ήθη και έθιμα

Βασίλης Βλαχόπουλος20 Ιουνίου 2020

Ο αριθμός των μεσεγγυούχων μάλλον είναι το πρόσχημα γι’ άλλα πράγματα. Και λογικά να το δει κανείς, ποια η διαφορά για τον Δημήτρη Γουλιέλμο αν οι μεσεγγυούχοι είναι 18 και όχι δέκα; Περισσότερο απασχολεί τα ίδια τα φυσικά πρόσωπα γιατί θα ελεγχθούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην περίπτωση που αποκτήσουν ποσοστό άνω του 4.99999%. Αλλού βρίσκεται η ιστορία. Σε κάτι γραμμάτια. Ο ιδιοκτήτης θέλει να τα αναλάβει η επόμενη διοίκηση. Δεν έχει άδικο σ’ αυτό, αλλά ας το πει ξεκάθαρα. Για τη δε ανακοίνωση, ήδη έχει γραφτεί…

*Στην Αθήνα ισχυρίζονται ότι στα πέντε εκατομμύρια θα κλείσει το deal για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΕΣΑΚΕ. Πολλά λεφτά γι’ αυτό το προϊόν λέμε εμείς. Υπάρχει όμως και μια ακόμη πληροφορία η οποία δεν έχει αναφερθεί. Η στήλη έμαθε ότι η Δημόσια Τηλεόραση δεν θέλει τον Ιωνικό Νικαίας. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι η μοναδική. Πολλοί δεν το θέλουν, όλοι ξέρουν το γιατί, αλλά δεν το λέει κανείς.

*Ωραία πραγματάκια γίνονται σε δύο «αξιόπιστες» ομάδες της Αθήνας. Τυπικά όχι, αλλά ουσιαστικά παραδόθηκε το μάνατζμεντ σε δύο μάνατζερ οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τους παίκτες από τις ομάδες που είναι για να τις πάνε στις «δικές» τους. Αυτά δεν τα «ξέρει» βέβαια η επιτροπή αδειοδότησης.

*Η στήλη μεταφέρει με επιφύλαξη για κίνηση «κόλπο γκρόσο» του Παναθηναϊκού. Θα παίξει στην Euroleague, αλλά θα τη «γλεντήσει» αν του βγει αυτό που προσπαθεί να κάνει.

*Κοινούς μεταγραφικούς στόχους έχουν Αρης και Ηρακλής. Και οι δύο θέλουν τον Φλιώνη, εξέφρασαν ενδιαφέρον και για τον Κουζέλογλου, κάτι ακούστηκε και για τον Γάιο Σκορδίλη. Ο Ηρακλής δεν καίγεται βέβαια γιατί φαίνεται ότι δεν προχωρά η υπόθεση του Καββαδά στον Παναθηναϊκό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.