Τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Μπότο ήθελε τον Κουαλιάτα στην Σαχτάρ

Metrosport Team07 Ιουνίου 2022

Έχουμε αναφερθεί και πριν λίγες μέρες στο πολύ μεγάλο «πιστεύω» που έχει ο Ζοσέ Μπότο στην εξέλιξη του Νίκο Κουλιάτα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε εκμυστηρευτεί ότι τον νεαρό Ουρουγουανό θα τον έπαιρνε πιθανότατα και στην Σαχτάρ αν είχε παραμείνει στην ουκρανική ομάδα, για να δείξει ότι δεν έχει καμία σχέση το πόσο κοστίζει ένας ποδοσφαιριστής στην επιλογή που κάνει για να τον πάρει ή όχι σε μία ομάδα.

Τα όσα πιστεύει και λέει στα γραφεία της Τούμπας ο Ζοσέ Μπότο, αποδεικνύονται και από γεγονότα, όπως τα όσα είπε ο ατζέντης του Νίκο Κουαλιάτα, Μάρτιν Ροντρίγκες χθες στο Metropolis 95,5. Τι είπε ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού; Ότι ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να αγοράσει τον 23χρονο, πλέον, άσο από τον Ιανουάριο και την μεταγραφή «φρέναραν» οι Μοντεβίδεο Γουόντερερς γιατί ήθελαν να τους ενισχύσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Τον Ιανουαριο ήρθε στην Τούμπα ο Μπότο και αμέσως θέλησε να κλείσει την μεταγραφή του Κουαλιάτα. Αυτό σημαίνει ότι τον είχε σκανάρει και είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι αξιόλογος παίκτης από την εποχή που ήταν στο τιμ των ανθρώπων που επέλεγαν τις μεταγραφές της Σαχτάρ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντρέ Ροντρίγκο, γιατί και τον νεαρό Πορτογάλο τον έκλεισε από τον Ιανουάριο όπως ακούσαμε να λέει ο προπονητής του στην U23 της Φαμαλικάο, Λουίς Σίλβα. 

Μπορεί τον Ροντρίγκο να μην τον προόριζε για την Σαχτάρ, αλλά το γεγονός ότι τον έκλεισε άμεσα όταν ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ λέει πολλά για την πίστη στις δυνατότητές του. Και φυσικά εξηγεί και γιατί ο Ροντρίγκο δεν πήρε από τα μισά της περιόδου και έπειτα καθόλου ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα της Φαμαλικάο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.