Τα φώτα στο Τορίνο…

Νίκος Κουλιανός28 Οκτωβρίου 2020

- Σπουδαία παιχνίδια έχει και η σημερινή βραδιά στο Τσου Λου, ωστόσο τα φώτα στρέφονται λίγο παραπάνω στο Τορίνο, εκεί όπου συγκρούονται δύο τεράστιες φανέλες που βρίσκονται σε κρίση. Τόσο η Γιουβέντους αλλά και η Μπάρτσελόνα ψάχνουν το καλό αποτέλεσμα που θα τους βγάλει από την κρίση.Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά,αλλά και μια βασική μας επιλογή από το Europa League.

- ΜΠΡΙΖ – ΛΑΤΣΙΟ: Με το δεξί μπήκαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα και πήραν συνάμα καλό προβάδισμα καθώς ο όμιλος δείχνει ιδιαίτερα ισορροπημένος. Η Μπριζ μετά το τεράστιο διπλό στην Αγία Πετρούπολη έπεσε θύμα έκπληξης στο πρωτάθλημα , ενώ η Λάτσιο συνέχισε το νικηφόρο σερί της μετά την μεγάλη νίκη επί της Ν΄τόρτμουντ κι εντός συνόρων. Το ματς δείχνει μοιρασμένο και οι ομάδες αν βοηθήσει η ροή του αγώνα ,μπορεί να κολλήσει στην ισοπαλία.

- ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΝ: Με ισοπαλίες ξεκίνησε ο 5ος όμιλος και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.Η Σεβίλλη ποντάρει πολλά στην εμπειρία της και γνωρίζει ότι αυτά τα τα ματς στην έδρα της οφείλει να τα καθαρίσει. Η Ρεν βγάζει κόπωση στα τελεταία ματς ,δέχεται εύκολα γκολ και λογικά θα πληρώσει την απειρία της. Θεωρώ ότι ο άσος θα περάσει έστω και δύσκολα.Από κοντά κρατάμε και το 2-3 γκολ.

- ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ζόρικο θα είναι το ματς και για τους δύο, καθώς οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί η ομάδα του Λουτσέσκου,καθώς η Φερεντσβάρος έχει δείξει ότι μέσα στην έδρα της είναι σκληρό καρύδι και μόνο τυχάια δεν ήταν η πρόκρισή της στους ομίλους. Θα ρισκάρω με την ισοπαλία, που θα φήσει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση.

- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έξω πάμε καλά. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο τίτλος και για τα δύο μεγαθήρια ,καθώς ξεκίνησαν με νίκες το Champions League, ωστόσο στα πρωταθλήματά τους, παραπαίουν.Η Γιουβέντους περιμένει με αγωνία το νέο τεστ του Κριστιάνο για να μάθει αν θα τον χρησιμοποιήσει , ενώ σταθερά εκτός μάχης είναι οι Ντε Λιχτ και Άλεξ Σάντρο. Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα η απουσία του Πικέ στην άμυνα λόγω καρτών είναι κομβική. Βασική μας σκέψη το 1χ+g/g!

  • ΛΙΝΤΣΕΡ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Η Λίντσερ μπορεί να μην κατάφερε στην δύσκολη πρεμιέρα που είχε στον όμιλο με την Τότεναμ, ωστόσο δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει πατήματα και να θυμίζει αρκετά την περσινή ομάδα τρένο. Η Ευρωπαική διάκριση την ενδιαφέρει και η νίκη απέναντι στη Λουντογκόρετς μοιάζει με μονόδρομο. Οι Βούλγαροι δεν είναι πλέον η ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος κάτι που φαίνεται και από τις εγχώριες υποχρεώσεις της, όπου βρίσκεται στο κυνήγι της Πλόντβιβ.Ο άσος συνδυαστικά με over 1.5,αξίζει της προσοχής μας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.