Τα εύσημα σε Μποΐκογλου και παίκτες

Χρήστος Λιάπης04 Ιουνίου 2020

Μετά από τέσσερα χρόνια η Δόξα Πενταλόφου επανέρχεται στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης καθώς το σταμάτημα των Πρωταθλημάτων την βρήκε στην δεύτερη θέση της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο Αχιλλέα Τριανδρίας

Ο προπονητής του συλλόγου Παύλος Μποΐκογλου τόνισε: «Ανέβηκαν οι δύο καλύτερες της ομάδες αν και δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωταθλητή καθώς το Πρωτάθλημα τελείωσε πρόωρα. Όταν ξεκινούσε το Πρωτάθλημα αν μας έλεγαν ότι θα είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι δεν θα το πίστευε κανείς. Μέσα από πολλή δουλειά η ομάδα τα κατάφερε. Ημασταν μια οικογένεια και το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια βγήκε και στο γήπεδο. Οσον αφορά το νέο Πρωτάθλημα η ομάδα έχει έναν κορμό οχτώ εννέα παικτών από το χωριό και ξεκινάει με διαφορετική αφετηρία από άλλες ομάδες. Από την άλλη σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες καθώς άλλο Α’ και άλλο Α1».

 Γενική συνέλευση θα γίνει το επόμενο διάστημα στην Δόξα Πενταλόφου για την ανάδειξη νέου δ.σ. και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δόξας Ιορδάνης Κίτσιος αν θα είμαι πρόεδρος, τότε προπονητής εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα είναι ο Παύλος Μποϊκογλου. Για την επιτυχία της Δόξας ο Ιορδάνης Κίτσιος τόνισε: Η άνοδος ήταν θέμα Μποϊκογλου και παικτών. Το πιο θετικό ήταν μετά από δύο χρόνια ενεργοποιήθηκε ξανά η ακαδημία και στόχος είναι να γίνουν και περισσότερα τμήματα. Οι παίκτες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσουν ενώ δεδομένο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και μεταγραφικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.