Τα ερωτηματικά για μπακ και χαφ, η κρούση για Κρμέντσικ

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2021

Ανεξάρτητα από τις δύο κινήσεις ενίσχυσης με Καγκάβα και Μπράντονιτς που έφτασαν σε ολοκλήρωση συμφωνιών χθες, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ερωτηματικά με την στάση του στο θέμα του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου-κόφτη που έχει ζητήσει ο Πάμπλο Γκαρσία. 

Ο Δικέφαλος κατεβαίνει στα ντέρμπι χωρίς να έχει καλύψει το κενό που δημιούργησε η μεταγραφή Γιαννούλη, ενώ δεν έφερε και παίκτη για την θέση που άδειασε με την αποχώρηση Εσίτι. Ο Φεράρι παρότι συμφωνημένος παραμένει στον Βόλο (είναι στην αποστολή που μετέβη στα Γιάννινα και προφανώς θα αγωνιστεί), καθώς ο ΠΑΟΚ έχει παγώσει το θέμα και δεν έχει κάνει την τελική διαπραγμάτευση με την θεσσαλική ΠΑΕ. Το αν σκέφτεται την περίπτωση Μάτος θα φανεί τα επόμενα 24ωρα. Παράλληλα, χθες δεν υπήρξε και εξέλιξη στις επαφές με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Ουρουγουανού μέσου, Κριστιάν Ολίβα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει τις προκαταρκτικές επαφές με την Μπριζ ζητώντας να τεθεί πιο χαμηλά η βάση συζήτησης η βάση για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάικλ Κρμέντσικ. Προφανώς, ο Δικέφαλος υα στηριχθεί πολύ στην συγκεκριμένη διαπραγμάτευση και στην θέληση του παίκτη να παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.