Τα έργα στο «Μαρόκο» Ευόσμου και οι κινήσεις για το στάδιο άνωθεν περιφερειακού, το γήπεδο Ελπίδας και Ελευθερίου Κορδελιού

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024


Τοποθετήθηκε ο πλαστικός τάπητας στο αθλητικό πάρκο Ευόσμου γνωστό ως Μαρόκο και πλέον μένουν κάποιες εργασίες ώστε στις αρχές Μαΐου να παραδοθεί σε χρήση στις ομάδες.

Εχει αλλάξει ο φωτισµός, ενώ πλέον θα πέσει το καουτσούκ, θα γίνει αλλαγή πάγκων, δοκαριών, εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο (κλαδέµατα, αλλαγή συρµατοπλέγµατος) θα μπουν σκάρες, θα αλλάξουν τα καθίσµατα και θα γίνουν εργασίες και στα αποδυτήρια.

Σχετικά με το γήπεδο του 2004 πάνω από τον περιφερειακό του Ευόσμου, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου Δημήτρης Σίτσας, θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα µέσα στον Απρίλιο προκειµένου να εξασφαλιστεί χρηµατοδότηση. 

Στο γήπεδο Ελπίδας Ευόσµου θα αλλάξει ο φωτισµός, θα γίνουν και άλλες εργασίες και σε δεύτερη φάση θα αλλάξει και ο τάπητας. 

Στα πλάνα εξάλλου είναι στο γήπεδο Ελευθερίου Κορδελιού να µπει πλαστικός τάπητας.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξάλλου Λευτέρης Αλεξανδρίδης σχετικά με το γηπεδικό δήλωσε στη Μετροσπορτ ακόμη «Προσπαθούµε να τελειώσει το στάδιο άνωθεν του περιφερειακού. Ακόµη γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθούν ξανά στις οµάδες τα γήπεδα από τα ελληνικά πετρέλαια

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.