Meeting Καρυπίδη-Μπούργος: Οι βασικοί άξονες της κουβέντας τους

Γιώργος Στράντζαλης24 Μαΐου 2022

Για σχεδόν τρεις ώρες συζήτησαν διαδικτυακά ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Χερμάν Μπούργος, σε μία εφ όλης της ύλης κουβέντα που κυρίως αφορούσε στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αρη.

Οι βασικοί άξονες της συζήτησης των δύο ανδρών είναι οι εξής:

-Ο επικεφαλής της ΠΑΕ άναψε το πράσινο φως στον προπονητή να προχωρήσει στη σχηματοποίηση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταιριάζουν στη φιλοσοφία του κλαμπ και ασφαλώς στα αγωνιστικά θέλω του. Από την προεργασία που έγινε προκύπτει πως ήδη υπάρχει μία σχετική λίστα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας και με τους οποίους οι Κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν άμεσα σε επαφή.

-Στις 2 Ιουνίου ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει προγραμματίσει ταξίδι στη Μαδρίτη, όπου βρίσκεται ο Μπούργος.

Σκοπός του ταξιδιού είναι: 1) να συζητήσουν δια ζώσης και να τρέξουν το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, 2) να συναντηθούν με ανθρώπους της Ατλέτικο προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών από την ομάδα της Μαδρίτης, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

-Στη κουβέντα που είχαν σήμερα Καρυπίδης-Μπούργος τέθηκε το θέμα των ανανεώσεων καθώς στις 30/6 (τυπικά) λήγουν 14 συμβόλαια.

Ο προπονητής του Αρη έθεσε ως προτεραιότητα την παραμονή των Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια κι έτσι θα γίνει μια προσπάθεια να παραμείνουν στην ομάδα. Άλλωστε με αμφότερους ήδη γίνονται συζητήσεις, οι οποίες προφανώς θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.