Τα είπαν Καμπερίδης-Παπαγεωργίου

Στέλιος Παρθενάκης21 Δεκεμβρίου 2020

Ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου είχε σήμερα (21/12) πολύωρη συνάντηση με τον Σάββα Καμπερίδη και συζήτησαν αρκετά θέματα που αφορούν την ομάδα, με δεδομένο ότι ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία των "κίτρινων" στο Πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα κριθεί το αν ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στον σαββατιάτικο (26/12, 20.00) εντός έδρας αγώνα του Άρη απέναντι στον Κολοσσό.

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, αναμένεται να συνεχίσει συντηρητικά τις επόμενες ημέρες κάνοντας θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα. Στον αγώνα του ΟΑΚΑ δεν ήταν στην αποστολή του Άρη, ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε μόλις 8 λεπτά λόγω του τραυματισμού του.

Εξ'άλλου,προπόνηση για τους παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό (20/12) αγώνα με την ΑΕΚ ή έμειναν εκτός αποστολής, περιελάμβανε το σημερινό (21/12) πρόγραμμα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.