Τα διλήμματα του Γκαρσία για τον «τελικό» - Που θα δείτε το ματς με την Ομόνοια

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λευκωσία κόντρα στην Ομόνοια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (22.00, Cosmote Sport 2) και θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα για να βρεθεί μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ο Δικέφαλος έφτασε χθες (2/12) στην Κύπρο, όπου οι φίλοι της ομάδας εκεί του επιφύλαξαν μια ένθερμη υποδοχή ντοπάροντας τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες. Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση. Το πρόγραμμα της περιείχε αρχικά προθέρμανση και rondo, ενώ στο δεύτερο κομμάτι διεξήχθη παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Στο μίνι δίτερμα συμμετείχε και ο Δημήτρης Γιαννούλης που μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη είναι δύο από τους παίκτες που υπολογίζει ο Γκαρσία για τα άκρα. Το αν θα τους χρησιμοποιήσει από την αρχή ή θα τους βάλει στην πορεία του ματς (τουλάχιστον τον Γιαννούλη) είναι ένα από τα διλήμματά του για την ενδεκάδα.

Το δεύτερο αφορά στην τρίτη θέση στους μέσους και η επιλογή ενδεχομένως θα καθορίσει αν ο ΠΑΟΚ παίξει με 4-3-3 ή 4-2-3-1. Ο Αουγκούστο που θα ήταν η λογική επιλογή δίπλα σε Σβαμπ και Ελ Καντουρί λείπει λόγω καρτών και μένει να φανεί αν ο Γκαρσία επιλέξει έναν εκ των Τσιγγάρα, Εσίτι, Νινούα ή αν χρησιμοποιήσει τον Μουργκ σε ρόλο επιτελικού, στον οποίο είναι γεγονός ότι δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία σκέφτεται να παρατάξει τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι το δίδυμο στο κέντρο άμυνας ενώ Σοάρες και Ουαγκέ στα δύο άκρα αυτής. Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι η τριάδα των χαφ, Τζόλης και Ζίβκοβιτς στο αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σφιντέρσκι. 
Στην αντίπερα όχθη, η Ομόνοια έχει γεμάτο το ιατρικό της δελτίο καθώς Μαυρίας και Μποτεάκ δεν μπορούν να αγωνιστούν καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (3/12, 22.00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ, τόνισε ότι θα προβεί σε αλλαγές.
Οι Κύπριοι αναμένεται να παραταχθούν με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, οι Λουφτνερ και Λανγκς θα είναι τα δύο στόπερ ενώ στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθούν οι Λέσιακς και Χουμποτσάν. Ο Ασαντέ θα βρίσκεται μπροστά τους ενώ Ζόρντι, Κουσουλός, Σενέ και Τζιώνης θα βρίσκονται πίσω από τον Ντούρις. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.