Τα δεδομένα με Ντιγκινί και Αλεξάντροφ στον Άρη

Γιώργος Καραγιάννης01 Ιανουαρίου 2020

Η φημολογία περί ένταξης ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ανεξαρτήτως της εξέλιξης στο θέμα του Νικολά Ντιγκινί. 

Ο Γάλλος βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολο να αφήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τον Αρη, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι φέρονται ότι επιθυμούν καλύτερη προσφορά, για να τον αφήσουν να πάει στην Κύπρο.

Αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε δύσκολα θα αφήσουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα, τουλάχιστον, της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναφορικά, τώρα, με τον Ντένισλαβ Αλεξαντρόφ το όνομα του οποίου μεταφέρθηκε από βουλγαρικά Μέσα, πράγματι τέθηκε υπόψη των κιτρινόμαυρων.

Θεωρητικά, η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή, αλλά ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ 1948 δεν έχει τρελάνει τους Θεσσαλονικείς και δεν είναι σιγουρο το κατά πόσο ασχοληθούν μαζί του και στη συνέχεια.

Ενας από τους λόγους που παρουσιάζονται διστατικοί, όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλεξαντρόφ, είναι γιατί το Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Βουλγαρίας, όπου και αγωνίζεται ο 22άχρονος πλάγιος μέσος, δεν είναι και το πλέον δυνατό. Επομένως, έχουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο ελληνικό, αν και τα Μέσα της γείτονος κάνουν λόγο για... επένδυση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.